کد خبر : 14034
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 مرداد 1394 - 22:44

طرزتهیه شیرینی چنگالی

طرزتهیه  شیرینی چنگالی

تخم مرغ ۳ عدد  ( ۱ زرده برای رویش) شکر ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان وانیل و بکینگ پودر ۱ پاکت آرد به مقدار لازم شربت : شکر ۳ لیوان اب ۳ لیوان طرز تهیه: تخم مرغ  و شکر را  کمی هم زده سپس روغن مایع را ریخته. آرد و بکینگ پودر را اضافه

shirini

تخم مرغ ۳ عدد  ( ۱ زرده برای رویش)

شکر ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

وانیل و بکینگ پودر ۱ پاکت

آرد به مقدار لازم

شربت :

شکر ۳ لیوان

اب ۳ لیوان

طرز تهیه:

تخم مرغ  و شکر را  کمی هم زده سپس روغن مایع را ریخته. آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیری شود که بدست نچسبد با دست  در مدل تصویر شکل داده در سینی فر چیده و رویش را با چنگال شکل می دهیم در اخر زرده تخم مرغ می مالیم  در فر ۱۸۰ درجه قرار داده تا رویش طلایی شود. شربت را نمی پزیم فقط مخلوط می کنیم تا حدی که شکر  در آب حل شود  این شیرینی داغ و شربت سرد است روی شیرینی می ریزیم

READ
آموزش پخت حلوای بادام ویژه ماه مبارک رمضان /شیرینی مخصوص ماه رمضان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *