پسته

 

ترشی پوست پسته

یک ترشی جالب با ظاهری جذاب و مزه‌ای متفاوت که طعم تازه‌ای از ترشی را در احساس چشایی شما منتشر می‌کند: ترشی پوست پسته! طرز تهیه آن را در ادامه مطلب بخوانید.

 

اگر از ترشی‌های همیشگی و تکراری خسته شده‌اید، حتماً این ترشی جدید را امتحان کنید. این ترشی جالب و خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبا، دارای مزه بسیار خوبی است.

مواد لازم:

پوست پسته تازه: ۵۰۰ گرم

فلفل قلمی: ۳عدد

تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری

زنیان: ½ قاشق غذاخوری

سیاه دانه: ½ قاشق چایخوری

نمک: مقداری

سرکه: به میزان لازم

طرز تهیه:

پوست پسته را ۲ الی ۳ بار و هر بار به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده و می‌گذاریم تا خنک شود.

تمامی مواد را در یک ظرف تمیز ریخته و سرکه را روی مواد می‌ریزیم. سپس در ظرف را بسته و آن را در جای خنک قرار می‌دهیم تا جا بیفتد. این ترشی بعد از ۲۰ روز قابل استفاده است.

منبع :شیلی ناز