ترشی پوست پسته
یک ترشی جالب با ظاهری جذاب و مزهای متفاوت که طعم تازهای از ترشی را در احساس چشایی شما منتشر میکند: ترشی پوست پسته! طرز تهیه آن را در ادامه مطلب بخوانید.
اگر از ترشیهای همیشگی و تکراری خسته شدهاید، حتماً این ترشی جدید را امتحان کنید. این ترشی جالب و خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبا، دارای مزه بسیار خوبی است.
مواد لازم:
پوست پسته تازه: ۵۰۰ گرم
فلفل قلمی: ۳عدد
تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
زنیان: ½ قاشق غذاخوری
سیاه دانه: ½ قاشق چایخوری
نمک: مقداری
سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه:
پوست پسته را ۲ الی ۳ بار و هر بار به مدت ۵ دقیقه میجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده و میگذاریم تا خنک شود.
تمامی مواد را در یک ظرف تمیز ریخته و سرکه را روی مواد میریزیم. سپس در ظرف را بسته و آن را در جای خنک قرار میدهیم تا جا بیفتد. این ترشی بعد از ۲۰ روز قابل استفاده است.
منبع :شیلی ناز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0