طرز تهیه    آب طعم دار هندوانه ای/نوشیدنی

طرز تهیه آب طعم دار هندوانه ای/نوشیدنی

  آب طعم دار هندوانه ای   هندوانه مقداری . ریحان تازه مقداری . آب معدنی یا آب گاز دار مقدار لازم   طرز تهیه : هندوانه را خوب بشویید تا پوست سبز آن تمیز شود سپس بهمراه پوست به تکه های کوچک برش بزنید و داخل گوشت هندوانه را چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.

طرز تهیه شیر عسلی دارچینی/نوشیدنی

طرز تهیه شیر عسلی دارچینی/نوشیدنی

  شیر عسلی دارچینی   شیر 2 لیوان  .  عسل 4 قاشق غذاخوری  .  اسانس وانیل چند قطره پودر هل 1/4 قاشق چایخوری  .   چوب دارچین 2 تکه  .  پودر دارچین مقداری   طرز تهیه : شیر ، عسل ، چوب دارچین و پودر هل را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار

طرز تهیه بالشتک عسلی/شیرینی مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه بالشتک عسلی/شیرینی مخصوص ماه رمضان

مواد لازم نام مواد مقدار لازم آرد 250 گرم نمک 4/1ق – مرباخوری بیکینگ پودر 1 ق – مرباخوری روغن جامد 25 گرم آب 175 میلی لیتر روغن به مقدارلازم عسل به مقدارلازم دارچین به مقدار لازم  طرز تهیه ابتدا آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده. روغن جامد را به

طرز تهیه کتلت سویا با جعفری /آشپزی

طرز تهیه کتلت سویا با جعفری /آشپزی

مواد لازم: سیب زمینی 3 عدد پخته شده پیاز متوسط یک عدد سویا یک پیمانه بذارین تو آب خیس بخوره و بعد بریزین توی سبد و با دست فشار بدین تا آبش در بیاد تخم مرغ یک یا دو عدد جعفری خرد شده یک مشت پیازچه 7 8 ساقه پودر سوخاری به میزان لازم نمک

طرز تهیه مرغ بریون نمکی /آشپزی

طرز تهیه مرغ بریون نمکی /آشپزی

            کیا تا حالا مرغ رو با ۱ کیلو نمک پختند ؟ تعجب نکنید دوستهای خوبم ، شاید یکی از خوشمزه ترین مرغ هایی باشه که به این روش پخته میشه ، کریسپی، خوش طعم، آبدار ، با عطر و بوی خوشمزه مرغ بریون  از خصوصیات این روش پخته .

طرزتهیه کیک باقلوا /شیرینی مخصوص ماه رمضان

طرزتهیه کیک باقلوا /شیرینی مخصوص ماه رمضان

              من اسم این کیک رو گذاشتم کیک باقلوای مستضعفی و باید بگم که اگه قرار باشه هر روز از این کیک بخورم سیر نخواهم شد.  کیکی که کاملا طعم باقلوا رو میده اما پر نشده از پسته, بادم, گردو و فقط  مقدار خیلی کمی برای پاشیدن روی کیک نیاز

طرز تهیه سوپ غلات برای افطار/غذای مخصوص افطار

طرز تهیه سوپ غلات برای افطار/غذای مخصوص افطار

سوپ غلات ازجمله پیش غذاهای مقوی ایرانی است که معمولا در ماه رمضان برای تامین انرژی بدن در هنگام افطار استفاده میگردد.     مواد لازم  برای سوپ غلات: ذرت کنسروی: دو قاشق غذاخوری گندم پوست گرفته شده:  دو قاشق غذاخوری برنج : یک قاشق غذاخوری جو پرک : دو قاشق غذاخوری هویج : نیم

طرز تهیه آب زرشک طبیعی/آشپزی

طرز تهیه آب زرشک طبیعی/آشپزی

در این مطلب  روش درست کردن آب زرشک خانگی رو براتون قرار دادیم تا کسایی که علاقه دارن ، یک آب زرشک طبیعی درست کنن و با خیال راحت اون رو میل کنن.   مواد لازم برای تهیه آب زرشک طبیعی : زرشک یک پیمانه (۱۵۰ گرم) آب دو پیمانه (۴ لیوان) نمک به مقدار لازم

طرز تهیه پارافه آیس کافی /دسر

طرز تهیه پارافه آیس کافی /دسر

پارافه دسری است که چند لایه بستنی را در یک لیوان بلند و باریک میریزند و همراه با مخلفات زیادی از میوه­‌ها که روی آن گذاشته میشود، سرو میکنند. اما پارافه «آیس­ کافی» به نوع اولیه پارافه­‌ها شباهت بیشتری دارد. این دسر، برای اولین بار در اواسط قرن ۱۹ تهیه شده است. پارافه­ها در شکل

روش پخت پیتزا املت گل کلم آشنا شوید/آشپزی

روش پخت پیتزا املت گل کلم آشنا شوید/آشپزی

واد لازم : گل کلم ریز شده  یک لیوان قارچ  200 گرم سوسیس مرغ خرد شده  نصف لیوان پنیر پیتزا  نصف لیوان تخم مرغ  3 عدد روغن زیتون مقداری نمک ، فلفل ، اویشن ،کنجد ، زرد چوبه مقداری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری طرز تهیه : گل کلم رو تو روغن زیتون تفت