پخت حلوای زعفرانی/دسر

پخت حلوای زعفرانی/دسر

      این حلوا همون حلوای آرد گندم هست .. فقط یه فرق کوچولو داره طرز پختش و رنگش مواد لازم: آرد سفید گندم: نیم کیلو روغن : 300 گرم (من نصف کره، نصف روغن مایع ریختم) شکر: 350 گرم آب: 2 لیوان زعفران: 1 قاشق مرباخوری پر (بازم کم وزیادش بسته به مرغوبیتش

آموزش بافت کلاه دلقک  پسرانه/بافتنی

آموزش بافت کلاه دلقک پسرانه/بافتنی

سایز : 3 ماه/ 6- 9 ماه / 12 _18 ماه (2_3 سال)…… اندازه دور سر : 42 / 46 / 50 (50 _53 ) میل :میل حلقه ای سایز 2و نیم و 3 و نیم   میلی متری کشباف= یکی زیر یکی رو روش بافت : (112_104 ) 88/96/104 تا دونه روی میل سایز 2

آموزش ساخت شمع  نوشابه ای/شمع سازی

آموزش ساخت شمع نوشابه ای/شمع سازی

  آموزش ساخت جاشمعی ساده   برای ساخت این شمع های زیبا به تعدادی درپوش ، فتیله ، پارافین یا شمع های استفاده شده نیاز دارید.     داخل ظرف مخصوص شمع یا قوطی فلزی پارافین یا خرده شمع هایی که از قبل مانده است را بریزید و روی حرارت بخار قرار دهید تا شمع ها

آموزش پخت خورش نارنگی/ آشپزی

آموزش پخت خورش نارنگی/ آشپزی

    خورش نارنگی   مرغ 4 تکه  .  هویج 4 عدد  .  نارنگی 5 عدد  .  آبلیمو 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری  .  شکر 1 قاشق غذاخوری  .  خلال پوست نارنگی 1 لیوان زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری  .  پیاز 1 عدد  .  روغن و نمک مقدار لازم     طرز

طرز تهیه آش شله مشهد/غذای محلی

طرز تهیه آش شله مشهد/غذای محلی

    آش شله مشهد   گوشت گوسفند 500 گرم  .  بلغور گندم 1 لیوان  .  برنج 1/2 لیوان .  باقلا 1/2 لیوان نخود 1/2 لیوان  .  لوبیا قرمز 1/2 لیوان  .  لوبیا سفید 1/2 لیوان  .  لوبیا چیتی 1/2 لیوان خورشت قیمه آماده 2 لیوان  .  پیاز 5 عدد  .  روغن 5 قاشق غذاخوری 

دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا) /آشپزی

دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا) /آشپزی

    گل بانو:اين غذا به علت نداشتن مرغ و گوشت براي افرادي كه رژيم غذايي خاصي دارند بسيار مناسب بوده … مواد اولیه :     برنج يك كيلوگرم     بادنجان يك كيلوگرم     گوجه‌فرنگي دو كيلوگرم     پياز سفيد بزرگ سه عدد     سيب‌زميني 250 گرم     زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري     زردچوبه

آموزش بافت شنل کلاه دار/قلاب بافی

آموزش بافت شنل کلاه دار/قلاب بافی

  وسایل مورد نیاز 6 کلاف 100 گرمی- قلاب شمارۀ 3 طریقۀ بافت 90 سانتی‌متر زنجیره بافته شود. روی تمام زنجیره‌ها یک رج رفت مربع یعنی (2 زنجیره و یک پایه بلند) ببافید. رج دوم: تمام مربع‌ها را شمرده و تقسیم بر 4 کنید. یک قسمت از مربع‌ها را بافته و به آخرین دانۀ قسمت

دستور پخت حلوای گاجار/دسر

دستور پخت حلوای گاجار/دسر

ر حلوای پرطرفدار کشور هند که با مغزی جات و میوه جات خشک درست شده و با بستنی وانیلی یک دسر عالی می شود. مناسب برای :8 نفر زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت این دسر معمولاً گرم سرو می گردد و همراه با یک اسکوپ بستنی وانیلی یک دسر بسیار خوشمزه را

طرز تهیه کیک رنگین کمان/شیرینی

طرز تهیه کیک رنگین کمان/شیرینی

مواد لازم: ۱ فنجان شیر + ۱ زرده تخم مرغ ۳ فنجان آرد دو و نیم قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق چایخوری مایه خشک فعال یک و نیم قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق چایخوری نمک رنگ غذای قرمز، زرد، سبز و آبی دستور تهیه: اول خمیر اولیه را تهیه کنید. شیر و زرده تخم مرغ