آموزش کیک یک تخم مرغی/شیرینی شب عید
گل بانو:مواد لازم: تخم مرغ یک عدد آرد سفید 250 گرم یا 2 پیمانه شیر 1/5 پیمانه یا 150 گرم شکر آسیاب شده یک پیمانه یا 200 گرم روغن جامد آب کرده
گل بانو:مواد لازم: تخم مرغ یک عدد آرد سفید 250 گرم یا 2 پیمانه شیر 1/5 پیمانه یا 150 گرم شکر آسیاب شده یک پیمانه یا 200 گرم روغن جامد آب کرده
گل بانو:این کیک برای تغذیه ی بچه ها در مدرسه بسیار مفیداست و می توانید آن رادر قالبهای کوچک کیک یزدی هم درست کنید مواد لازم: تخم مرغ : سه عدد آرد سفید : دو لیوان روغن مایع : نصف لیوان آب میوه : یک سوم لیوان شیر : دو سوم لیوان شکر : یک لیوان سر پر هل و وانیل :
کاموای سفید + کاموای با رنگ متضاد مثل آبی یا قرمز+ کاموای مشکی برای کلاه مشکی روی سرش.
گل بانو:طول: تقریبا 50 سانتی متر عرض: 120 سانتی متر در بزرگترین پهنا وسایل لازم: کاموا رنگ صورتی 100گرم کاموا رنگ صورتی کم رنگ 50 گرم قلاب سایز 5 میلی متری اختصارات: ز = زنجیره پ.ن.د = پایه نیم دوبل روش بافت شال با قلاب سایز 5 میلی متری و یک نخ از کاموای صورتی
گل بانو:
گل بانو:گلها و برگاهای بافته شده برای اضافه کردن به بافتنی های ساده یا پخش کردن روی رو تختی یا کوسن استفاده می شوند. ازنخهای ظریف ابریشمی برای فریبندگی، نخهای مخملی برای زیبایی، یا از نخهای کتانی موج دار که خوب فرم می گیرند استفاده کنید. اگر با نخ 100% پشم برگها و گلها را
برای بافت گلبرگ بعدی باید یک بافت نامرئی در پایه کوتاه بعدی ببافیم (پایه کوتاه دوم در سمت راست زنجیره چرخشی) و مجددا ۱۳ زنجیره زده مراحل ذکر شده رو تکرار کنید
گل بانو:رج اول : اول تعدادی زنجیره میزنین ((که این تعداد بسته به بزرگی و کوچکی گل تغییر میکنه )). رج دوم : را با سه زنجیره شروع میکنین و بعدش در سومین زنجیره رج اول یک پایه کوتاه میبافین و باز یک زنجیره میبافین و در سومین زنجیره راه قبل باز یک پایه کوتاه
اول از همه ۵ تا زنجیره بزنید و کار رو گرد کنید. بعد تو دایره ایی که درست کردید ۱۶ تا پایه بلند بزنید. البته دوتا پایه بلند بزنید یه زنجیره دوباره دوتا پایه بلند یه زنجیره. این کار رو تکرار کنید تا رج تموم بشه. بعد با یه رنگ کاموای دیگه ( میتونید از
توی کیک پزی این یه اصله که اول قالب رو با روغن جامد یا کره چرب کنیم ..بعد آردپاشی کنیم و اضافه هاش رو بتکونیم…این روغن هم درواقع چیزی جز این نیست ولی خب کثیف کاری چرب و آردپاشی رو نداره و یه بار که درست کنی توی یخچال داری