طرز تهیه پارافه آیس کافی /دسر
پارافه دسری است که چند لایه بستنی را در یک لیوان بلند و باریک میریزند و همراه با مخلفات زیادی از میوهها که روی آن گذاشته میشود، سرو میکنند. اما پارافه «آیس کافی» به نوع اولیه پارافهها شباهت بیشتری دارد. این دسر، برای اولین بار در اواسط قرن ۱۹ تهیه شده است. پارافهها در شکل
روش پخت پیتزا املت گل کلم آشنا شوید/آشپزی
واد لازم : گل کلم ریز شده یک لیوان قارچ 200 گرم سوسیس مرغ خرد شده نصف لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان تخم مرغ 3 عدد روغن زیتون مقداری نمک ، فلفل ، اویشن ،کنجد ، زرد چوبه مقداری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری طرز تهیه : گل کلم رو تو روغن زیتون تفت
طرز تهیه قیمه مخصوص گیاهخواران /آشپزی
مواد لازم : نخود فرنگی پخته 500 گرم پنیر محلی خرد شده 150 گرم گوجه فرنگی خرد شده 100 گرم گشنیز خرد شده نصف پیمانه پودر زیره و تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز کمتر از یک قاشق چایخوری نمک به مقدار کافی موادی که باید با هم آسیاب شوند
طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی/آشپزی
مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزای خانگی : شیر پاستوریزه کامل ۲ لیتر سرکه یا جوهر لیمو یک تا دو قاشق غذاخوری نمک کمی پارچه نازک یا توری طرز تهیه : شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه
سالاد کیوی را حتما امتحان کنید/سالاد
كيوي 2 عدد تخممرغ 2 عدد، پخته مايونز 2 قاشق سوپخوري سس تاباسكو، فلفل، نمك به مقدار كافي جعفري كمي طرز تهيه: كيوي را پوست كنيد و حلقه حلقه كنيد.تخممرغ پخته را با سس تاباسكو، فلفل و نمك مخلوط كنيد.روي هر يك از حلقههاي كيوي تخممرغ قرار دهيد. با جعفري تزيين كنيد. نكته: به
روش تهیه یک آبگوشت باغی ( 5 ستاره/آشپزی
ستاره تندرستی: ******** چرا 5 ستاره؟ میوه های داخل آن از ویژگی این آبگوشت است. مزه این غذا بسته به نوع میوه های داخل آن که از سیب، به، هلو، آلبالو تا آلوچه و گوجه سبز متغیر است می تواند ترش، شیرین یا ملس باشد. مواد اولیه مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
طرز تهیه کوکوی مغزدار/آشپزی
کوکو جز غذاهایی هست که معمولا هفته ای یکبار جز لیست ناهار یا شام قرار می گیره . پس بهتره به اونا تنوع داده و به بهترین شکل درستشون کنیم . یه نکته دیگه اینکه این نوع کوکو برای تم های تولد بسیار شیکه . مواد لازم : سیب زمینی نیم کیلو تخم مرغ