بدون دست مالی مزه دار کنیم/نکات خانه داری

بدون دست مالی مزه دار کنیم/نکات خانه داری

بدون کثیف کردن دست ها، سطح گوشت را کاملاً با ادویه مزه دار کنید. یک روش ابتکاری و بسیار خوب برای اینکه تمامی سطح انواع گوشت با ادویه‌های مورد نظر پوشیده شود و دست‌ها آغشته نگردد این است که ادویه‌های مورد نظر را داخل یک صافی کوچک ریخته و آن را روی سطح گوشت، به

نکات ایمنی آشپزخانه/نکات خانه داری

نکات ایمنی آشپزخانه/نکات خانه داری

با رعایت کردن برخی اصول ایمنی در هنگام آشپزی و نظم وسایل آشپزخانه، از خطرات جبران‌ناپذیر پیشگیری کنیم. اگر این موارد ایمنی جدی گرفته نشوند، آشپزخانه می‮تواند مکان خطرناکی باشد. نکاتی که در این مطلب ارائه شده را جدی بگیریم تا هنگام آشپزی کسی آسیب نبیند. اجاق گاز اقلام قابل اشتعال را از نزدیکی اجاق

همه چیز درباره پتو/نکات خانه داری

همه چیز درباره پتو/نکات خانه داری

  برای خیلی از ما آدم های گریزان از سرمای زمستان، پتو همدم گرم و نرم شب های سرد و بلند زمستان است. کالایی دوست داشتنی که وابستگی برخی به آن آنقدر زیاد است که بدون خزیدن زیر آن در سرمای زمستان خواب به چشمشان نمی آید. کالایی شخصی که در سایه آن تن های

نکات اساسی در مورد کمپوت‌/نکات خانه داری

نکات اساسی در مورد کمپوت‌/نکات خانه داری

کمپوت‌ از دسرهای‌ میوه‌ای‌ محسوب‌ می‌شود و در فصل‌هایی‌ که‌ میوه‌ کم‌ است‌ می‌توان‌ از انواع و اقسام‌ کمپوت‌ استفاده‌ کرد.به‌ طور کلی‌ این‌ میوه‌ پخته‌ را (کمپوت‌) اکثر مردم‌ مصرف‌ می‌کنند. مخصوصا اشخاصی‌ که دستگاه‌ گوارش‌ آنها به‌ خوبی‌ قادر به‌ هضم‌ کردن میوه های‌ خام‌ نیست‌. بنابراین‌ در تهیه‌ آن‌ باید دقت‌ خاصی‌

مایکروویو دارها بخوانند/نکات خانه داری

مایکروویو دارها بخوانند/نکات خانه داری

وقتی غذا با ماکروویو درست می کنید غذای خوب و جا افتاده ای نمی شود؟ اگر غذایتان خوب نشد مشکل از مایکروویو نیست بلکه مشکل از نکته هایی است که نمی دانید. در مطلب زیر بعضی از نکته ها که لازمه آشپزی خوب با مایکروویو می باشد، آمده است.1 – با توجه به اینکه قطعات

دلایل تغییر رنگ و شکرک در مربا/نکات خانه داری

دلایل تغییر رنگ و شکرک در مربا/نکات خانه داری

  مربا یک محصول فرآوری شده و حاصل ترکیب انواع میوه‌ها با شکر یا آب و شکر است. اگر در طول فرآیند پخت و آماده کردن مربا، میزان pH یا قندهای اینورت (قندهای تغییر شکل‌ یافته) تنظیم نباشد، محصول پس از مدتی شکرک می‌زند. در واقع، کم بودن میزان قندهای تغییر شکل ‌یافته موجود در

سیرترشی صنعتی یا خانگی، کدام بهتر است/نکات خانه داری

سیرترشی صنعتی یا خانگی، کدام بهتر است/نکات خانه داری

  سیرترشی، جزو خوراکی‌های پرطرفداری است که از زمان‌های گذشته در ایران به‌صورت سنتی تهیه می‌شده و در طول سال‌های اخیر هم بازار تولید صنعتی این محصول، رونق خوبی داشته است. سیرترشی، محصولی است که از ترکیب سیر، سرکه، نمک و کمی آب به‌دست می‌آید. افرادی که به مصرف سیرترشی‌های سفت‌تر علاقه دارند، می‌توانند سیرترشی‌های

جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره/نکات خانه داری

جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره/نکات خانه داری

  آبغوره و آبلیمو از خوراکی هایی هستند که به سرعت کپک می زنند. برای جلوگیری از این مشکل با ما همراه شوید. آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود. کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس

چگونه بوی سیر را از بین ببریم/نکات خانه داری

چگونه بوی سیر را از بین ببریم/نکات خانه داری

بهترین و موثرترین راه خلاص شدن از دست بوی سیر، نخوردن سیر است. اگر می‌خواهید اصلاً بوی سیر ندهید، نباید سیر بخورید. اما با توجه به ارزش غذایی بالا و خواص فراوان سیر، مصرف آن بسیار مفید است و نباید از برنامه غذایی افراد حذف شود، بنابراین می‌توانید برای کاهش بوی آن از راهکارهای زیر

درست کردن بوگیر عالی با خوراکی/نکات خانه داری

درست کردن بوگیر عالی با خوراکی/نکات خانه داری

درست کردن بوگیر عالی با خوراکی اگر شما هم در منزل تان با مشکل بوی بد مواجه هستید این بوگیر خانگی را حتما امتحان کنید. برای برطرف کردن بوی بد از محیط خانه از برش‌های لیمو و …   درست کردن بوگیر عالی با خوراکی   اگر شما هم در منزل تان با مشکل بوی