کد خبر : 8460
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 27 خرداد 1393 - 22:07

طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور /شیرینی

طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور /شیرینی

  مواد اولیه :  تخم‌ مرغ  سه عدد  كره  دو قاشق سوپخوري  روغن و ارده  از هر کدام نصف پيمانه  بيكينگ‌ پودر  يك قاشق چايخوري  شيره انگور و گردو خرد شده  از هر کدام يك پيمانه وانيل 1/4 قاشق چايخوري آرد دو پيمانه طرز تهيه: اصولا كيك گردويي از آن دست شيريني‌هاي مقوي مي‌باشد كه

 

نحوه پخت کیک با شیره, پخت انواع کیک

مواد اولیه :

 تخم‌ مرغ  سه عدد
 كره  دو قاشق سوپخوري
 روغن و ارده  از هر کدام نصف پيمانه
 بيكينگ‌ پودر  يك قاشق چايخوري
 شيره انگور و گردو خرد شده  از هر کدام يك پيمانه
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
آرد دو پيمانه

طرز تهيه:
اصولا كيك گردويي از آن دست شيريني‌هاي مقوي مي‌باشد كه وقتي ميل كنيد، انرژي‌تان چند برابر مي‌شود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژي‌تان مي‌شود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط مي‌كنيم و در قالب چرب‌شده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار مي‌دهيم

منبع:بیتوته

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *