خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیره انگور /شیرینی

طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیره انگور /شیرینی

 

نحوه پخت کیک با شیره, پخت انواع کیک

مواد اولیه :

 تخم‌ مرغ  سه عدد
 کره  دو قاشق سوپخوری
 روغن و ارده  از هر کدام نصف پیمانه
 بیکینگ‌ پودر  یک قاشق چایخوری
 شیره انگور و گردو خرد شده  از هر کدام یک پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد دو پیمانه

طرز تهیه:
اصولا کیک گردویی از آن دست شیرینی‌های مقوی می‌باشد که وقتی میل کنید، انرژی‌تان چند برابر می‌شود و ممکن است زورتان آنقدر زیاد شود که با مشت به دیوار بکوبید، حالا حساب کنید که کیک گردویی را با ارده و شیره انگور میل کنید. انرژی‌تان می‌شود صد برابر، دیگر کسی جلودارتان نیست، بگذریم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند. سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. بعد شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم و در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم

منبع:بیتوته

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش بافت موتیف خرس تدی

جز خانم های هنرمندی هستید که به کار قلاب بافی علاقه خاص دارید و دنبال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 6 = 11

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس