- ۲۳۰ گرم
- کره
- ۲ پیمانه
- آرد
- ۳/۴ قاشق چای خوری
- نمک
- ۱/۲ پیمانه
- شکر قهوه ای
- ۱/۴ قاشق چای خوری
- وانیل
این شیرینی نوعی بیسکویت قالبی محسوب می شود. راز ترد بودن آن ترکیب و همزدن مواد تر و خشک به میزان کافی است.
نکاتی در رابطه با تهیه ی شیرینی انگشتی با شکر قهوه ای:
۱- به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
۲- استفاده از وانیل در این شیرینی اختیاری است. اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
3- اگر می خواهید خمیر را برش دهید، باید آن را برای حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
– به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
۲- استفاده از وانیل در این شیرینی اختیاری است. اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
۳- اگر می خواهید خمیر را برش دهید، باید آن را برای حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
- قالب کیک (22 سانتی متری) را با کره چرب کرده و کنار بگذارید. آرد و نمک را با هم الک کنید.
- کره (به دمای محیط) را در کاسه ی دستگاه همزن برقی قرار دهید و آن را برای 3 تا 5 دقیقه بزنید تا پفدار شود.
- شکر را اضافه کنید و برای حدود 2 دقیقه دیگر تا کمرنگ و پفدار شود، هم بزنید.(مواد پاشیده به دیواره ی ظرف را هم تمیز کرده و با سایر مواد ترکیب کنید).
- (در صورت تمایل) وانیل را اضافه کنید. ترکیب آرد را به سایر مواد اضافه کنید و با درجه پایین همزن بزنید تا خمیر فرم بگیرد. می توانید خمیر را در قالب آماده پهن کنید و یا آن را با وردنه باز کرده و برش دهید.
- برای برش دادن، بعد از باز کردن خمیر آن را در کیسه ای نایلونی بپیچید و حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. خمیر را به شکل مستطیلی 30 در 12 سانتی متری و با پهنای 1 سانتی متر باز کنید. کناره های آن رابا چاقو برش داده و صاف کنید و سپس آن را به شکل نوارهای عرضی 2 سانتی متری برش دهید. با چنگال روی خمیر طرح بیاندازید.
- اگر خمیر را در قالب باز کردید، با چاقو خط هایی عرضی به فواصل 2 سانتی متر روی خمیر بکشید و روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید.
- فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید و شیرینی ها را برای 30 دقیقه در آن بپزید.
- اگر از روش دوم استفاده کردید، بعد از خارج کردن شیرینی ها از فر بگذارید تا خنک شوند و بعد آن ها را از روی خط هایی که قبلا کشیده بودید، برش دهید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0