خانه / هنرهای خانه / آشپزی / دسر / طرزتهیه پودينگ ليمويي داغ، دسر ویژه روزهای سرد

طرزتهیه پودينگ ليمويي داغ، دسر ویژه روزهای سرد

برای تهیه این پودینگ لذیذ ابتدا فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چاي‌خوري رنده پوست ليمو، يك‌سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي 25 تا 30 دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود.

بهارسایت

 

درباره‌ی bano1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *