طرز پخت آش کشکبا/غذای محلی
طرز پخت آش کشکبا را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم.. این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است. مواد لازم: اسفناج یا برگ چغندر ۱ کیلوگرم گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد) پیاز سرخ شده ۲
طرز پخت آش کشکبا را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم..
این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.
مواد لازم:
اسفناج یا برگ چغندر ۱ کیلوگرم
گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
پیاز سرخ شده ۲ عدد
جو پخته شده یک و نیم لیوان
کشک ۱ کیلوگرم
پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
کشکبا نوعی آش بوده که از غذاهای محلی روستای فریزهند نطنز می باشد.
برچسب ها :آش ، آشپزی ، انواع آش ، پخت آش کشکبا ، طرز پخت آش کشکبا ، غدای محلی اصفهان ، غذای محلی ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0