طرز تهیه شیرینی لقمه ای
طرز تهیه شیرینی لقمه ای استفاده از شیرینی های خانگی همچون شیرینی کشمشی، شیرینی بهشتی و شیرینی لطیفه ایده بسیار جذابی برای پذیرایی از مهمانی های خصوصی و مراسم های کوچک می باشد. از این رو در این مطلب می توانید با دستور پخت شیرینی لقمه ای آشنا شوید و بعد از پخت آن در منزل، به عنوان عصرانه همراه
طرز تهیه شیرینی لقمه ای
استفاده از شیرینی های خانگی همچون شیرینی کشمشی، شیرینی بهشتی و شیرینی لطیفه ایده بسیار جذابی برای پذیرایی از مهمانی های خصوصی و مراسم های کوچک می باشد. از این رو در این مطلب می توانید با دستور پخت شیرینی لقمه ای آشنا شوید و بعد از پخت آن در منزل، به عنوان عصرانه همراه چای میل کرده و یا در مهمانی های خود استفاده نمایید.
مواد لازم :
- آرد سمولینا : ۳۰۰ گرم
- روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
- ماست : ۱۵۰ گرم
- وانیل : ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ : ۳ عدد
- آب : ۳ پیمانه
مواد برای تهیه شربت :
- شکر : ۳ پیمانه
- آب لیمو ترش : ۱ قاشق مربا خوری
دستور پخت:
ابتدا در داخل یک ظرف مناسب، آرد سمولینا، تخم مرغ، ماست و روغن را می ریزیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم، سپس در حدود ۱۰ دقیقه مخلوط را استراحت می دهیم.
حال به سراغ تهیه شربت می رویم، ظرف حاوی محلول شکر و آب را روی حرارت گذاشته و فرصت می دهیم تا آماده شود، بعد از جوشیدن و غلیظ شدن شربت، آن را از روی حرارت برداشته و کمی آب لیمو ترش را اضافه می کنیم، اکنون شربت را کنار بگذارید، تا سرد شود.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی لقمه ای ، خارجی ، دستور پخت شیرینی لقمه ای ، شیرینی ، شیرینی بدون فر ، شیرینی ترکیه ایی ، شیرینی لقمه ای ، شیرینی ملل ، طرز تهیه شیرینی لقمه ای ، طرزتهیه شیرینی لقمه ای ، گل بانو ، نحوه پخت شیرینی لقمه ای ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0