کد خبر : 16246
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 بهمن 1396 - 21:45
طرز تهیه ی بیسکویت پنیری
مواد اولیه : پنیر ۱۸۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم نشاسته ذرت ۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم سفیده تخممرغ زده شده و زرده هر کدام یک عدد نمک نصف قاشق چایخوری سیاهدانه و کنجد به میزان لازم طرز تهیه: پنیر را به همراه کره نرم شده یک دور با همزن میزنیم تا حدی که فقط با
پنیر ۱۸۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
سفیده تخممرغ زده شده و زرده هر کدام یک عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
سیاهدانه و کنجد به میزان لازم
طرز تهیه:
پنیر را به همراه کره نرم شده یک دور با همزن میزنیم تا حدی که فقط با هم مخلوط شوند. سپس زرده را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. مخلوط نشاسته، آرد و نمک را با قاشق به مواد اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم. خمیر را به کمک وردنه به قطر یک سانتیمتر باز کرده و قالب میزنیم بعد از چیدن در داخل سینی روی آن سفیده تخممرغ مالیده، کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا زمانی که بیسکویتها طلایی شوند.
برچسب ها :آموز ش شیرینی پزی ، بیسکویت پنیری ، بیسکویت پنیری شیرینی عید ، پخت انواع شیرینی عید ، روش تهیه بیسکویت پنیری ، شیرینی ، شیرینی عید ، طرز تهیه بیسکویت پنیری ، هنرها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0