طرز تهیه دلمه آرتیشو
طرز تهیه دلمه آرتیشو
مواد لازم جهت طبخ آرتیشو
- آرتیشو ۱۰ عدد
- ژامبون ۲۰۰ گرم
- قارچ یا دنبلان زمینی نیم کیلو
- خامه ۱۰۰ گرم
- سس بشامل یک پیمانه
- در صورت تمایل آبگوشت ۱ پیمانه
- کره ۲۰۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه آرتیشو
ظرفی را آب می کنیم و یک قاشق نمک در آن میریزیم ، بعد آرتیشوها را در ظرف می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا آب بجوشد ، بعد حرارت را ملایم می کنیم تا آرتیشوها پخته شود (وقتی برگ های آرتیشو به راحتی کنده شد آرتیشو پخته شده)
آرتیشو را در صافی می ریزیم تا آب آن برود و بعد دو عدد از آرتیشو ها را برمیداریم و برگ های روی آن را می کنیم و قلب آرتیشو را که معمولا ته آن است ریز خرد می کنیم و قارچ یا دنبلان را تمیز می کنیم و می شوئیم و با صد گرم کره روی آتش میگذاریم تا آب دنبلان یا قارچ کاملا تبخیر شود سپس آنرا از روی آتش بر میداریم.
ژامبون را ریز خرد می نمائیم و خامه را با سس بشامل کمی نمک و فلفل و آرتیشوی خرد شده و قارچ یا دنبلان خرد شده مخلوط می نمائیم و برگهای وسط ۸ عدد آرتیشو را برمیداریم و تیغ های ریز آن را جدا کرده و به طوری که داخل آرتیشو خالی شود برگ های دور آن و ته آن که همان قلب آرتیشو و بهترین قسمت آن باقی بماند و داخل آرتیشو را با مایه آماده شده قارچ و دنبلان و سس بشامل پر می کنیم .
سپس داخل ظرف صد گرم کره و آب گوشت را اضافه می کنیم و کمی نمک میزنیم و به مدت نیم ساعت آرتیشو ها را در ظرف می چینیم و می گذاریم روی حرارت ملایم بپزد و آب گوشت تبخیر شود بعد آرتیشو را در ظرف می چینیم روی آرتیشو ها را با یک عدد زیتون درسته تزئین می کنیم و برای تزیین دلمه اطراف آنرا چند برگ جعفری می چینیم
منبع :نمکستان
برچسب ها :آشپزی ، آموزش دلمه آرتیشو ، آموزش دلمه کنگر فرنگی ، انواع دلمه ، دستور تهیه دلمه آرتیشو ، دستور تهیه دلمه کنگر فرنگی ، دلمه ، دلمه کنگر فرنگی ، روش تهیه دلمه آرتیشو ، روش تهیه دلمه کنگر فرنگی ، طرز تهیه دلمه آرتیشو ، نحوه پخت دلمه کنگر فرنگی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0