طرز تهیه قابلمه/آشپزی
![طرز تهیه قابلمه/آشپزی طرز تهیه قابلمه/آشپزی](https://www.golbano.ir/wp-content/uploads/L137866948714.jpg)
مواد لازم (جهت 4-5 نفر) : فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه نیم کبلو پیاز ساطوری یک عدد سیبزمینی پوست گرفته گردویی 3 تا 4 عدد کشمش بی هسته 1پیمانه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری زردچوبه 1 قاشق مرباخوری روغن، نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ماهی را بشویید و لای حوله
فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه نیم کبلو
پیاز ساطوری یک عدد
سیبزمینی پوست گرفته گردویی 3 تا 4 عدد
کشمش بی هسته 1پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
روغن، نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید .
رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد .
سیب زمینی را در قابلمه بریزید وزیرو رو کنید . در قابلمه را ببندید و25-20 دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند .
برچسب ها :آشپزی ، پخت انواع ماهی ، دستورپخت قابلمه ، روش تهیه قابلمه ، زوش تهیه قابلمه ، طرز تهیه قابلمه ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0