کد خبر : 8688
تاریخ انتشار : شنبه 11 مرداد 1393 - 13:21

طرز تهیه دسر پان اسپانيا/دسر

طرز تهیه دسر پان اسپانيا/دسر

  آرد 1/2 پیمانه • تخم مرغ ۲ عدد • شکر ۱ لیوان • شیر 4 ليوان • نشاسته ۲ قاشق سوپخوری ( نشاسته ذرت) • وانیل 1/2 قاشق چایخوری • کره ۵۰ گرم • بیسکویت ۱ الی ۲ بسته • کاکائو ۳ قاشق سوپخوری • خامه ۱۵۰ گرم • طرز تهیه : • تخم

 

آرد 1/2 پیمانه
• تخم مرغ ۲ عدد
• شکر ۱ لیوان
• شیر 4 ليوان
• نشاسته ۲ قاشق سوپخوری ( نشاسته ذرت)
• وانیل 1/2 قاشق چایخوری
• کره ۵۰ گرم
• بیسکویت ۱ الی ۲ بسته
• کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
• خامه ۱۵۰ گرم

طرز تهیه :

• تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.

• شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

 

• آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.

 

• مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.

• این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
• در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
• خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
• این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
• ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم

از مايه روي بيسكويتها مي ريزيم

بعد دوباره بیسکویت می چینیم

روی بیسکویت کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم

و روش رو تزئین می کنیم.

نوش جان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *