طرز تهیه یک نوع فرنی جدیدبانشاسته برای سفره افطار

نشاسته 300 گرم
شکر 650 گرم
شیر 2 لیتر
گلاب 2/1پیمانه
… وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر هل نوک قاشق چای خوری
شاسته را با کمی اب سرد حل کرده سپس شیر را اضافه میکنیم .روی حرارت کم مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود وبوی خامیه   از بین برود .وقتی غلیظ شد شکر و گلاب و هل و وانیل را اضافه میکنیم.و تا داغ هست تو ظرف مورد نظر میریزیما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post اموزش سوپ دریایی خوشمزه
Next post طرز تهیه سالادخوشمزه بازیتون