آموزش دلمه کرپ /آشپزی

دلمه کرپ مواد لازم کرپ نازک و لطیف 16 عدد سبزی های معطر (نعناع،ترخان،گشنیز)مجموعا 250 گرم کره 100 گرم تخم مرغ پخته 4 عدد پنیر گرویر (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود) رنده شده 150 گرم خامه 100 گرم ژامبون یا کالباس 200 گرم خردل یک قاشق مربا خوری نمک و فلفل
دلمه کرپ
مواد لازم
کرپ نازک و لطیف 16 عدد
سبزی های معطر (نعناع،ترخان،گشنیز)مجموعا 250 گرم
کره 100 گرم
تخم مرغ پخته 4 عدد
پنیر گرویر (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود) رنده شده 150 گرم
خامه 100 گرم
ژامبون یا کالباس 200 گرم
خردل یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به قدر کافی
دلمه کرپ
طرز تهیه
سبزی ها را پس از تمیز کردن می شوئیم و در صافی می ریزیم،تا آب آنها کاملا برود. سپس آنها را به صورت کاملا ریز خرد می کنیم و با 100 گرم کره کمی سرخ می نمائیم، مقداری نمک و فلفل هم می ریزیم. تخم مرغ ها را در سبزی ها رنده می کنیم .ژامبون را نیز خرد می کنیم و داخل سبزی ها می ریزیم .خردل را در کمی آب رقیق می کنیم و با سبزی و ژامبون مخلوط می کنیم.
داخل هر کرپ را مقدار از مواد مخلوط می ریزیم و لوله می کنیم. کف ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم و کرپ ها را مرتب در آن می چینیم و روی آنها خامه میریزیم، پنیر را نیز روی آنها می پاشیم .
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را به مدت 30 تا 45 دقیقه روی بالاترین پنجره فر می گذاریم تا پنیر آب شده و روی کرپ ها طلایی شود.
دلمه کرپ یک غذای فرانسوی می باشد.
برچسب ها :آشپزی ، آشپزی ملل ، آموزش اشپزی ، آموزش انواع دلمه ، آموزش دلمه کرپ ، انواع دلمه ، دستور پخت دلمه کرپ ، دستور تهیه دلمه کرپ ، دلمه ، دلمه کرپ ، روش تهیه دلمه کرپ ، طرز تهیه دلمه کرپ ، غدا ، غذای فرنگی ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت دلمه کرپ ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0