آشپزی آسان ومقوی مخصوص سحر کباب حسینی هندی

کباب حسینی- هندی مخصوص سحر!
سیخ های کباب را در دیگ کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید .در دیگ را ببندید و…
مواد لازم جهت 6 تا 7 نفر:
گوشت گوسفند                                        1 کیلو
پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده           10 تا 15 عدد
پیاز ساطوری                                           1عدد
سیر کوبیده                                             1 حبه
ماست                                                   1پیمانه
زنجبیل                                                   نصف قاشق چایخوری
کره                                                        150 گرم
زردچوبه                                                 1قاشق مرباخوری
نمک، فلفل                                             به میزان لازم

طرز تهيه :

گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی  ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .

 سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و 1-2 ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .

کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید .
نوش جان، التماس دعا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post اموزش تصویری روبان دوزی گل رز زیبا
Next post آموزش یک نوع غذاکبابی خوشمزه برای سفره های افطار