طرز تهیه پیتزای تابه ای ( بدون فر )/آشپزی

پیتزا تابه ای آرد ۲ لیوان . ماست نصف لیوان . تخم مرغ ۱ عدد . بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری نمک مقداری . روغن ۲ قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری . پنیر پیتزا و سوسیس مقدار لازم طرز تهیه : داخل کاسه ای آرد ، ماست
پیتزا تابه ای
آرد ۲ لیوان . ماست نصف لیوان . تخم مرغ ۱ عدد . بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک مقداری . روغن ۲ قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری . پنیر پیتزا و سوسیس مقدار لازم
طرز تهیه : داخل کاسه ای آرد ، ماست ، تخم مرغ ، نمک ، بیکینگ پودر و روغن را بریزید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید سپس به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
پس از این مدت زمان سطح کار را کمی ارد بپاشید و خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را خوب پهن و نازک کنید ( تقسیم و تعداد خمیر به تابه بستگی دارد ).
کف تابه را چرب کنید ( فقط چرب کنید و نیازی به روغن اضافی نیست ) سپس خمیر را کف تابه خوب پهن نمائید.
رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس روی خمیر بریزید و پخش کنید ، سوسیس و پنیر را نیز روی آن قرار دهید ( میتوانید از مواد دیگری هم استفاده کنید ).
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید ، حدود ۱۵ – ۲۰ دقیقه صبر کنید تا زیر خمیر طلایی شده و پنیرها اب شوند سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.
نکته ها : این دستور یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین دستورات تهیه پیتزا میباشد ، در صورت تمایل میتوانید پیتزا را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پیتزای تابه ای ( بدون فر ، پیترا ، پیتزای تابه ای ( بدون فر ، دستور تهیه پیتزای تابه ای ( بدون فر ، روش تهیه پیتزای تابه ای ( بدون فر ، طرز تهیه پیتزای تابه ای ( بدون فر ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0