کد خبر : 7939
تاریخ انتشار : جمعه 9 خرداد 1393 - 16:51
طرز تهیه ونوشک پلو ( ( غذای محلی کرمانشاه / غذای محلی

آشپزی رنگین مواد لازم : ـ برنج ۲ پیمانه ـ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم ـ ونوشک تازه ۱ پیمانه ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری ـ روغن به قدر کافی ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی طرز
ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری
برنج را به صورت کته یا آبکش تهیه کنید .
منبع:آشپزی رنگین
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع پلو ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای محلی ، اموزش ونوشک پلو ، انواع پلو ، پلو ، دستور پخت ونوشک پلو ، دستور پخت ونوشک پلو ( ( غذای محلی کرمانشاه ، دستور تهیه ونوشک پلو ، رو ش تهیه ونوشک پلو ، رو ش تهیه ونوشک پلو ( ( غذای محلی کرمانشاه ، روش تهیه ونوشک پلو ، طرز تهیه ونوشک پلو ، طرز تهیه ونوشک پلو ( ( غذای محلی کرمانشاه ، غذای محلی ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه ، ونوشک پلو ، ونوشک پلو ( ( غذای محلی کرمانشاه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0