طرز تهیه شعریه اهوازی/دسر مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه شعريه اهوازی /مواد لازم ·/ سپس کمی روغن ته قابلمه ریخته و ورمیشل آبکش شده را درون آن قرار داده و زعفران و شکر و …
شعریه اهوازی دسر عربیه که در خوزستان در ماه مبارک رمضان تهیه میشه
طرز تهیه این دسر خوش عطر و خوشمزه رو می تونید در ادامه مطلب ببینید
مواد لازم طرز تهیه شعریه اهوازی
ورمیشل: یک بسته
شکر:۱و دو سوم پیمانه
گلاب: سه قاشق غذاخوری
هل کوبیده: به مقدار لازم (حدودا نصف قاشق چایخوری)
آب زعفران غلیظ :۱/۳ لیوان
روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه شعریه با ورمیشل :
ابتدا ورمیشل را درون آب جوش بر روی گاز ریخته و سپس در حالیکه هنوز نرم نشده(حدودا ۵ دقیقه) آن را آبکش می کنیم.

ورمیشل برای شعریه اهوازی
سپس کمی روغن ته قابلمه ریخته و ورمیشل آبکش شده را درون آن قرار داده و زعفران و شکر و هل و گلاب و مقدار کمی روغن روی آن می ریزیم و با هم مخلوط میکنیم و سپس آن را بر روی اجاق گاز قرار داده و می گذاریم تقریبا به مدت ١۵ الی ٢٠ دقیقه دم بکشد.
حالا میتونین نوش جان کنین

طرز تهیه شعريه اهوازی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش دسر ، آموزش دسر شعريه ، آموزش دسر مخصوص ماه رمضان ، افطار ، تزیین سفره افطار ، دسر ، دسر مخصوص افطار ، دسر مخصوص ماه رمضان ، روش پخت غدای مخصوص ماه رمضان ، شعريه ، طرز تهیه دسر شعريه ، طرز تهیه شعريه ، غدای محلی ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن دسر شعريه ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0