طرزتهیه کوکوی رشته ختایی/غذای مخصوص ماه رمضان

این رشته ها که معمولا درماه رمضان درتبریز پخته میشن ضایعات زیادی دارن ، به این ترتیب که خیلی خرد میشن برای همین ازاین خرده ها دسری تهیه میشه که اصطلاحا” بهش کوکوی رشته ختایی میگن
این رشته ها که معمولا درماه رمضان درتبریز پخته میشن ضایعات زیادی دارن، به این ترتیب که خیلی خرد میشن برای همین ازاین خرده ها دسری تهیه میشه که اصطلاحا” بهش کوکوی رشته ختایی میگن
مواد لازم
رشته ختایی خرد شده : دو لیوان
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
خلال بادام: یک قاشق سو پ خوری
دارچین : یک قاشق غذاخوری
روغن مایع : مقداری
مواد لازم برای شربت
شکر : یک لیوان
آب : یک دوم لیوان
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه
آب ابلیمو وشکر روبزارید بجوشه و قوام بیاد گلاب رو بهش اضافه کنید و از رو گاز بردارید بزارید کاملا خنک بشه.
رشته ها رو خرد کنید کمی آب بپاشید تا نرم بشن
کمی روغن مایع رو تو ماهیتابه داغ کنید نصف این رشته ها رو بریزید توش و با پشت قاشق فشار داده و صاف کنید ، گردو بادام ودارچین رو مخلوط کرده بریزید روی اون طوریکه ازاطراف یک سانت خالی بمونه
بعد نصف بقیه رشته هارو هم بریزید و خوب با پشت قاشق صاف کنید ، درماهیتابه رو بزارید واجازه بدید با حرارت ملائم سرخ بشه وخودش رو بگیره ، بعد برگردونید وطرف دیگه ش رو سرخ کنید نگران نباشید به راحتی برمیگرده وخیلی خوب خودش رومیگیره
وقتی هردوطرفش سرخ شد شربت خنک رو بریزید روش و حرارت رو زیاد کنید و دودقیقه با حرارت بالا بجوشونید وقتی اطراف ظرف شربت کف کرد از رو گاز بردارید
کوکوی رشته ختایی
بکشید توظرف چند قاشق شربتی رو که ته ظرف مونده بریزید روش ، تزئین کرده و بزارید یخچال تا کاملا خنک بشه
کوکوی رشته ختایی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش کوکوی رشته ختائی ، تزیین سفره افطار ، دستور پخت کوکوی رشته ختائی ، روش پخت کوکوی رشته ختائی ، سفره افطار ، طرز تهیه کوکوی رشته ختائی ، غذای محلی ، غذای مخصوص افطار ، غذای مخصوص ماه رمضان ، غذای مخصوص ماه رمضان در تبریز ، کوکوی رشته ختائی ، گل بانو ، گلبانو ، ماه رمضان ، نحوه پخت کوکوی رشته ختائی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0