کد خبر : 7213
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1393 - 23:52

طرز تهیه فروماژ پرتقال/دسر

طرز تهیه فروماژ پرتقال/دسر

  مواد لازم (برای 6-5 نفر) : زرده ی تخم مرغ  4 عدد شکر  1 و یک چهارم پیمانه (200 گرم) وانیل  یک چهارم قاشق چای خوری آب پرتقال  5/2 پیمانه (380 گرم) خامه ی پاستوریزه  1 پیمانه (200 گرم) ورق ژلاتین ضخیم   4 ورق رنده ی پوست پرتقال  نصف قاشق چای خوری  

طرز تهیه فروماژ پرتقال

 

مواد لازم (برای 6-5 نفر) :

زرده ی تخم مرغ  4 عدد
شکر  1 و یک چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل  یک چهارم قاشق چای خوری
آب پرتقال  5/2 پیمانه (380 گرم)
خامه ی پاستوریزه  1 پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم   4 ورق
رنده ی پوست پرتقال  نصف قاشق چای خوری

 

روش تهیه :

زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.

زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.

سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.

در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.

مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.

پس از 4-3 ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.

 

نکته :

به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.

منبع:نمناک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *