طرز تهیه خشیل
زمان پخت ۹۰ دقیقه برای ۴ مواد لازم برای خشیل بلغور گندم ۲۰۰ گرم آرد سبوس دار گندم ۱۰۰ گرم آب ۲۵۰ گرم شیر ۲۵۰ گرم عسل، شکر،دارچین و یا شیره به میزان لازم کره به میزان لازم اطلاعات مواد مغذی ۱۴۲۰کالری ۲۰۰ گرمکربوهیدرات ۶۰ گرمچربی خشیل یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان است که با
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- ۴
برچسب ها :دسر ، دسرمحلی ، طرز تهیه خشیل ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0