کد خبر : 16886
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 5 شهریور 1398 - 21:28

طرز تهیه خشیل

طرز تهیه خشیل

زمان پخت ۹۰ دقیقه برای ۴ مواد لازم برای خشیل بلغور گندم ۲۰۰ گرم آرد سبوس دار گندم ۱۰۰ گرم آب ۲۵۰ گرم شیر ۲۵۰ گرم عسل، شکر،دارچین و یا شیره به میزان لازم کره به میزان لازم اطلاعات مواد مغذی ۱۴۲۰کالری ۲۰۰ گرمکربوهیدرات ۶۰ گرمچربی خشیل یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان است که با 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *