طرز تهیه خورش ریواس و مرغ/آشپزی

ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید . مواد لازم: ریواس ۵۰۰ گرم سینه مرغ ۴ تکه پیاز ۲ عدد جعفری ۲۰۰ گرم نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : ریواس را بشویید و پوست
ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید .
مواد لازم:
ریواس ۵۰۰ گرم
سینه مرغ ۴ تکه
پیاز ۲ عدد
جعفری ۲۰۰ گرم
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه :
ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید ؛ ۱ عدد پیاز را خرد کنید و همراه با تکه های مرغ ، ۴ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید مرغ بپزد.
جعفری را بشویید و ریز خرد کنید ، ۱ پیاز باقی مانده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، جعفری خرد شده و نعنا خشک را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس به مرغ در حال پخت اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر اجازه دهید خورش بجوشد.
پس از پخت خورش ریواس های خرد شده را اضافه کنید ، نمک و فلفل را اندازه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش به آرامی بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با برنج خورش ریواس را سرو کنید.
برچسب ها :آشپزی ، طرز تهیه خورش ریواس و مرغ ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0