آموزش شیرینی نخودچی بدون فر/شیرینی

مجموعه: آشپزی, شیرینی ها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 244

مواد لازم:

آرد نخودچی 1 لیوان  .  شکر 1 لیوان  .  کره ذوب شده 1/2 لیوان  .  هل 2 عدد

طرز تهیه :

آرد نخودچی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که رنگ آرد طلایی شده و عطر خوبی از آرد نخودچی بلند شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

شکر و دانه های هل را داخل میکسر بریزید و بزنید تا به شکل پودر شود سپس همراه با کره ذوب شده به آرد نخودچی اضافه نمایید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم درآید.

با دست از خمیر تکه هایی به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید ( میتوانید روی شیرینی ها را کمی مرطوب کنید سپس مقداری خلال بادام یا پودر پسته روی شیرینی ها بپاشید ) ، شیرینی ها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.

 نکته ها : راز خوشمزه شدن این شیرینی بو دادن آرد نخودچی است یعنی باید به اندازه ای تفت دهید که بوی خوبی از آرد بلند شود ؛ میتوانید به جای کره از روغن جامد هم استفاده کنید اما کره طعم بهتری به شیرینی میدهد.

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش شیرینی نخودچی بدون فر/شیرینی”



کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب تفریحی