کد خبر : 678
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 تیر 1392 - 18:30

اشپزی/طرزتهیه متفاوت کشک بادمجان

اشپزی/طرزتهیه متفاوت کشک بادمجان

می خواهید زیبای سفره شمادرمهمانی صد برابر شه وسلیقه کدبانویی تون زبان زده خاص وعام شه ودیس کشک بادمجان تان خالی بشه می خواهید موقع درست کردن کشک بادمجان بوی عطرش۷ تا خانه اون ور تر بره خیلی خیلی خوشمزه وعرض ۳ سو…ت درست میشود ۴عدد بادمجان متوسط پوست بکنید وروش کمی نمک بزنید و۱۰

می خواهید زیبای سفره شمادرمهمانی صد برابر شه وسلیقه کدبانویی تون زبان زده خاص وعام شه ودیس کشک بادمجان تان خالی بشه می خواهید موقع درست کردن کشک بادمجان بوی عطرش۷ تا خانه اون ور تر بره خیلی خیلی خوشمزه وعرض ۳ سو…ت درست میشود

۴عدد بادمجان متوسط پوست بکنید وروش کمی نمک بزنید و۱۰ دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود داخل بادمجان با چاقویک شکافت کوچک می زنیم وداخل هر
با دمجان ۲-۳ سیر می زاریم ودر روغن داغ زیاد سرخ می کنیم.بعد می زاریم روی دستمال کاغذی یا کاغذ تا روغن اضافه گرفته شود. در قابلمه دیگر ۱ پیازخورد می کنیم و سرخ می کنیم بعد۲ عدد گوجه فرنگی حلقه می کنیم وبه پیاز اضافه می کنیم داخلش ۳ عدد سیر می ریزیم وکمی زرچوبه وکمی فلفل قرمز ونمک و۱ ق غ نعناع خشک اضافه می کنیم وبادمجان ها را اضافه می کنیم ونصف استکان اب اضافه می کنیم تا ۱۵ دقیقه با شعله کم بپزد تا کمی ابش کشیده شود.بعد گازو خاموش می کنیم وبا گوشت کوب ۱ دقیقه می کوبیم تا کل مواد مخلوط شود بعد ۱/۳ لیوان کشک رقیق شده اضافه می کنیم اندازه کشک بستگی به خودتون داره می توانید قبل از اضافه کردن کشک اضافه روغن با دستمال کاغذی بگیرید .
بعد روش به سلیقه خودتان با کشک نعناع پیاز داغ سیر داغ گردو تزیین می کنید وبا نان نوش جان می کنید .
دیدید کاری نداشت به همین راحتی امیدوارم ازکشک بادمجان که بهتون آموزش دادم درست کنید و لذت ببرید.نوش جان

برچسب ها : ، ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *