خوراک ماهی(غذای فیلیپنی)

موادلازم

  • فیله ماهی…………………………………….. ۴۵۰گرم
  • روغن مایع…………………………………… ۱۲۰گرم
  • نمک و فلفل سیاه ………………………………. بمیزان لازم
  • فلفل قرمزدلمه ای ……………………………… ۱عددکوچک
  • قارچ …………………………………………. ۱۰۰گرم
  • پیازچه……………………………………….. ۲عدد

 

طرزتهیه :

ماهی فیله بدون پوست رابه تکه های ۳در۳ یا کوچکتر برش میزنیم.نمک و فلفل رابه آن زده ودر روغن سرخ می کنیم فلفل قرمزدلمه ای و قارچ وپیازچه راریزخردکرده ودرروغن کمی سرخ می کنیم وروی ماهی می ریزیم سپس کمی جعفری خردشده روی ماهی هامی پاشیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post تهیه پیتزا قارچ و مرغ
Next post بیوگرافی مریم طوسی دختر دونده ایرانی +عکس