طرز تهیه خورش چغاله بادام( نوبرونه فصل بهار)/آشپزی
طرز تهیه خورش چغاله بادام( نوبرونه فصل بهار)
گرم | 400 | گوشت خورشتی |
کیلوگرم | 1 | چاغاله بادام |
قاشق سوپخوری | 1 | نعناع |
قاشق سوپخوری | 3 | جعفری |
عدد | 1 | پیاز |
به میزان لازم | – | روغن سرخ کردنی |
به میزان لازم | – | نمک، فلفل، زردچوبه |
به میزان لازم | – | آبغوره یا آبلیمو |
در صورت تمایل | – | آلوچه |
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید کمی که سبک شد زردچوبه را بدان افزوده و گوشت خورشتی را که به قطعات مناسب خرد کرده اید بدان افزوده و کاملا تفت دهید.در ظرفی جداگانه نعناع و جعفری را هم تفت دهید توجه داشته باشید همیشه مقدار نعناع از مقدار جعفری کمتر است یعنی ۳/۱ آن .من برای این ۴ قاشق سوپخوری ۱ قاشق نعناع و ۳ قاشق سوپخوری جعفری استفاده کردم بعد از تفت دادن به ظرف گوشت و پیاز داغ اضافه کرده به مقدار مناسب آب روی آن می ریزیم تا گوشت و سبزی پخته شود.چاغاله را جداگانه شسته و چوب ته آن را گرفته و با چاقو از وسط نصف میکنیم و تخمه سفید داخل آن را بیرون می آوریم وگرنه خورشت تلخ می شود.در مقدار کمی روغن چاغاله را کاملا سرخ میکنیم تا رنگش کمی سرخ شود.نیم ساعت به پایان پخت خورشت مانده چاغاله را به خورشت اضافه نمک،فلفل و چاشنی را می افزاییم و با حرارت کم میگذاریم تا خورشت جا بیفتد این خورشت نباید زیاد آبدار باشد من برای این خورشت به جای چاشنی از آلوچه استفاده کردم.امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.
نوش جان
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش آشپزی گل بانو ، آموزش پخت خورش چغاله بادام ، چغاله بادام ، خورش چغاله بادام ، دستور پخت خورش چغاله بادام ، دستور تهیه خورش چغاله بادام ، رو ش پخت خورش چغاله بادام ، رو.ش تهیه خورش چغاله بادام ، طرز تهیه خورش چغاله بادام( نوبرونه فصل بهار)/ ، غذاهای فصل بهار ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه خورش چغاله بادام ، نوبرانه فصل بهار ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0