کد خبر : 6348
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 فروردین 1393 - 19:30

طرز تهیه خورش چغاله بادام( نوبرونه فصل بهار)/آشپزی

طرز تهیه خورش چغاله بادام( نوبرونه فصل بهار)/آشپزی

طرز تهیه خورش چغاله بادام( نوبرونه فصل بهار)

خورش چغاله بادام( نوبرونه فصل بهار)
خورش چغاله بادام( نوبرونه فصل بهار)
مواد لازم برای 4 نفر:
گرم 400 گوشت خورشتی
کیلوگرم 1 چاغاله بادام
قاشق سوپخوری 1 نعناع
قاشق سوپخوری 3 جعفری
عدد 1 پیاز
به میزان لازم روغن سرخ کردنی
به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه
به میزان لازم آبغوره یا آبلیمو
در صورت تمایل آلوچه
این مقدار غذا برای چند نفر است:

 

 

طرز تهیه غذا:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید کمی که سبک شد زردچوبه را بدان افزوده و گوشت خورشتی را که به قطعات مناسب خرد کرده اید بدان افزوده و کاملا تفت دهید.در ظرفی جداگانه نعناع و جعفری را هم تفت دهید توجه داشته باشید همیشه مقدار نعناع از مقدار جعفری کمتر است یعنی ۳/۱ آن .من برای این ۴ قاشق سوپخوری ۱ قاشق نعناع و ۳ قاشق سوپخوری جعفری استفاده کردم بعد از تفت دادن به ظرف گوشت و پیاز داغ اضافه کرده به مقدار مناسب آب روی آن می ریزیم تا گوشت و سبزی پخته شود.چاغاله را جداگانه شسته و چوب ته آن را گرفته و با چاقو از وسط نصف میکنیم و تخمه سفید داخل آن را بیرون می آوریم وگرنه خورشت تلخ می شود.در مقدار کمی روغن چاغاله را کاملا سرخ میکنیم تا رنگش کمی سرخ شود.نیم ساعت به پایان پخت خورشت مانده چاغاله را به خورشت اضافه نمک،فلفل و چاشنی را می افزاییم و با حرارت کم میگذاریم تا خورشت جا بیفتد این خورشت نباید زیاد آبدار باشد من برای این خورشت به جای چاشنی از آلوچه استفاده کردم.امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.

نوش جان

READ
طرز تهیه کباب قفقازی/ آشپزی

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *