کد خبر : 12784
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 23 بهمن 1393 - 18:00

طرز تهیه اسنک بادمجان

طرز تهیه اسنک بادمجان

طرز تهیه اسنک بادمجان آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه مواد اولیه : برای 10 نفر بادمجان (ریز و قلمی) 10عدد پنیر پیتزا 250گرم پنیر سفید 250گرم جعفری (اختیاری) به میزان لازم نان تست 40عدد نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا بادنجان‌ها

طرز تهیه اسنک بادمجان

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 10 نفر
بادمجان (ریز و قلمی) 10عدد
پنیر پیتزا 250گرم
پنیر سفید 250گرم
جعفری (اختیاری) به میزان لازم
نان تست 40عدد
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

اسنك بادمجان

طرز تهیه

ابتدا بادنجان‌ها را شسته، خشك كرده و آنها را حلقه حلقه بریده و در كره یا روغن سرخ میكنیم.بادمجان، پنیرسفید و نصف پنیر پیتزا، جعفری، نمك و فلفل را مخلوط می‌كنیم. دستگاه ساندویچ‌ساز را روشن كرده تا گرم شود. روی یك نان تست یك قاشق غذاخوری از مواد ریخته و رویش پنیر پیتزا میریزیم و نان دیگر را روی آن قرار داده و كمی فشار می‌دهیم تا به هم بچسبند. باقی نان‌ها را نیز به همین ترتیب آماده می‌كنیم. نان‌های آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچ‌ها آماده شوند.


نكات:

1)میتوانید این اسنك را روی گریل مایكروویو هم طبخ كنید.
2)اگر به هیچ كدام از دستگاهها دسترسی ندارید اسنك ها را داخل فر بپزید.
3)میتوانید به جای نان تست از نان باگت هم استفاده كنید به این صورت كه آن را باز كرده و با وردنه صاف كنید و به اندازه نان تست ببرید.
4)در صورت تمایل روی بادمجانها 2حلقه گوجه سرخ شده هم قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
نوش جان

READ
چرا بچه ها دروغ می گويند؟
منبع :سوران

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *