کد خبر : 13427
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 فروردین 1394 - 11:13

طرزتهیه یک شکلات بسیار شیک و مجلسی

طرزتهیه یک شکلات بسیار شیک و مجلسی

یک شکلات بسیار شیک و مجلسی

7657654757454564.jpg

مواد لازم :

شکلات دلخواه (شیری؛سیاه؛سفید)            150 گرم

مغزهای مختلف از هر کدام                     20 گرم

مغزهایی که میتونید استفاده کنید بادام، فندق، پسته ( خام) ، کشمش، مغز تخمه و … تمام مغزها بهتره خام باشه

و کندی پرتقال که این مورد را پیشنهاد میکنم حتما حتما استفاده کنید چون غیر از رنگ و جلوه خاص خودش؛ طعم بی نظیری به شکلات میده.

ابتدا شکلات را آب کنید ( یا داخل ماکروفر یا به روش بن ماری که حرارت غیر مستقیم روی بخار آب جوش هست ) ..  بعد داخل کیسه زیپ بگ یا قیف بریزید و داخل سینی که قبلا کاغذ روغنی گذاشتید؛ به شکل دایره شکلات را بریزید کف سینی، اگر از قیف و ماسوره استفاده کنید دایره ها تمیز تر و شکیلتر میشه برای ماسوره هم درشت ترین ماسوره سر گرد شماره 12 ویلتون هست.

بعد بگذارید یکی دو دقیقه تا شکلات کمی خودش را بگیرد و بعد مغزها را روش بچینید و آهسته با نوک انگشت کمی فشار بدید تا اندکی داخل شکلات فرو رود و بگذارید به مدت نیم ساعت داخل یخچال یا دمای محیط تا شکلات سفت شود و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

طرزتهیه یک شکلات بسیار شیک و مجلسی: شکلات آجیلی!+عکس

مواد لازم برای درست کردن کندی پرتقال :

پرتقال         3 عدد بزرگ
شکر          250 گرم
آب             500 سی سی

READ
طرز تهیه حلوای انار خوشمزه

برای این شکلات ها من از یک عدد پرتقال استفاده کردم و مابقی را داخل شکلات آب شده زدم و بعنوان شکلات استفاده کردم.

معمولا برای کندی پرتقال برشهای بزرگتر حدود 5 *1 سانتیمتر میزنند ولی برای این شکلات برشها کوتاهتر باشه قشنگتر میشه.

پرتقال را با برس بشورید و خشک کنید و چهار قاچ کنید و گوشت اون را دربیارید و لایه کلفت سفید زیر پوست پرتقال را هم تا جایی که ممکن است بگیرید.

پرتقالها را داخل قابلمه بریزید و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاد و به مدت 5 دقیقه بجوشد و بعد آب را خالی کنید و 2 بار دیگر اینکارو تکرار کنید و بعد با قیچی به اندازه 2.5 *1 برش بزنید.

شربت را با مخلوط کردن آب و شکر داخل قابلمه یا شیرجوش آماده کنید و بگذارید با شعله بالا تا شکر کاملا حل شود و بعد شعله را کم کنید و پرتقالها را اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشد و بعد قابلمه را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک بشه و مجددا تکرار کنید و در آخر آبکش کنید و بگذارید روی رک سیمی یا کاغذ روغنی تا کاملا شربت اضافیش جدا بشه.

همین کار رو میتونید با شکلات سفید انجام بدید .. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ..

READ
تا حالا سالاد ذرت کبابی را امتحان کردی/سالاد

سوران

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *