طرزتهیه میت لوف /آشپزی

طرزتهیه میت لوف
مواد لازم برای 3.4 نفر
گوشت چرخ کرده 200 گرم
سویا خشک 1 لیوان
پیاز 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 2 عدد
بکین پ 1 ق م
مغر 1 عدد نان باگت
سس قرمز 2 ق غ
نمک و آویشن
سوسیس خرد شده 2 عدد
جعفری ساطوری تقریبا2 ق غ
پودر سوخاری مقداری
پوره سیب زمینی جهت تزیین
ابتدا سویا رو میخیسونیم و حجیم که شد به همراه مغز نان باگت چرخ میکنیم
پیاز رو رنده و یا چرخ میکنیم و ابشو میگیریم
همه مواد از جمله پیاز .گوشت.سویا .سوسیس . جعفری .تخم مرغها وبکین پ. سس قرمز و نمک و آویشن رو با هم مخلوط میکنیم و در حد یکد ست شدن ورز میدیم
روی یک نایلون مواد رو قرار میدیم و به شکل قالب لوف درش مییاریم و بعد کل سطحشو به پودر سوخاری آغشته میکنیم البته من مقداری هم چیپس خلالی روی سطح مواد پاشیدم
سپس تابه رو روی حرارت گذاشته و چربش میکنیم و گوشت رو به کمک نایلون به داخل تابه انتقال میدیم و دو طرفشو سرخ میکنیم
سپس کف تابه مقداری گوجه ی حلقه شده میچینیم و میت لوف رو روی گوجه ها قرار میدیم
برای روی میت لوف مقداری سس درست میکنیم{با مقداری آب و رب و نمک و فلفل و زردچوبه } و سس را روی سطح میت لوف میریزیم
در تابه را میبندیم تا با بخار سس و گوجه ها میت لوف کاملا پخته بشه
در آخر میت لوف رو به ظرف سرو انتقال میدیم
وبه شکل دلخواه تزیین میکنیم
من سطح میت لوف رو با پوره ی سیب زمینی و چیپس خلالی و زیتون تزیین کردم
برای اینکه راحت برش بدین بهتره بزارید میت لوف خنک بشه بعدش به راحتی برش بزنید
منبع:طعم خوش آشپزی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش آشپزی گل بانو ، آموزش میت لوف ، تهیه میت لوف ، دستور پخت میت لوف ، روش پخت میت لوف ، سایت طعم خوش آشپزی ، طرزتهیه طعم خوش آشپزی ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه میت لوف ، میت لوف ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0