طرز تهیه شیرینی دورنگ/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی دورنگ شیرینی مخصوص عید
شیرینی دو رنگ
آرد 2 و نیم لیوان . کره 150 گرم . پودر قند 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد . پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری . نمک و وانیل مقداری
طرز تهیه : پودر قند ، کره نرم شده و نوک قاشق نمک را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ ، آرد و وانیل را اضافه نمائید و مجدد مخلوط کنید.
پس از اینکه مواد تقریبا مخلوط شدند و خمیر لطیفی بدست آمد کمی با دست ورز دهید تا خمیر یکدست شود ، پس از ان خمیر را به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
پس از مدت زمان لازم خمیر را از یخچال خارج کرده و به 2 قسمت تقسیم کنید ، به یک قسمت 2 قاشق ارد و 1 قاشق پودر قند بزنید و به یک قسمت دیگر 5 قاشق پودر کاکائو و 1 قاشق پودر قند بزنید و جداگانه هر تکه را کمی وزر دهید تا مواد ترکیب شوند.
خمیر ساده را روی کاغذ روغنی یا نایلون باز کنید ، خمیر کاکائویی را نیز به همین صورت پهن کنید ، سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده قرار دهید و رول کنید ( لوله کنید ) ، خمیر را به مدت 30 دقیقه دیگر داخل یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شده و بتوانید به ان شکل دهید.
خمیر را از یخچال خارج کنید سپس شروع به بریدن کنید ، میتوانید با نوع پیچیدن خمیرها شکل های متنوعی از شیرینی ایجاد کنید.
شیرینی های برش خورده را در کف سینی قرار دهید و درون فری که از قبل روشن کرده اید با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه بپزید.
نکته ها : در تمام مراحل کار دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید و فقط در حدی که مواد مخلوط شوند کافی میباشد ( ورز دادن زیاد موجب میشود شیرینی به روغن بیافتد و در زمان پخت بسوزد ) ، در زمان پخت سینی فر را چرب نکنید چون کره موجود در شیرینی ها کافی بوده و روغن بیش از حد شیرینی را میسوزاند.
چنانچه میخواهید این شیرینی را در ماکروفر بپزید درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد با حالت کانکشن و مدت زمان 5 دقیقه کافی میباشد ، میتوانید در صورتی که غذاساز ندارید از همزن برقی استفاده کنید اما استفاده از غذاساز اولویت دارد چون بافت پوک تر و بهتری به شیرینی میدهد.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع شیرینی برای عید ، آموزش پخت شیرینی دورنگ ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی خشک ، آموزش شیرینی دورنگ ، انواع شیرینی ، تهیه شیرینی دورنگ ، درست کردن شیرینی دورنگ ، رو ش پخت شیرینی دورنگ ، روش تهیه شیرینی دورنگ ، شیرینی ، شیرینی خشک ، شیرینی دورنگ ، شیرینی دورنگ شیرینی مخصوص عید ، شیرینی مخصوص سال نو ، شیرینی مخصوص عید ، طرز تهیه شیرینی دورنگ ، گل بانو ، مواد اولیه شیرینی دورنگ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0