کد خبر : 7148
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 - 12:56

طرزتهیه کیک بستنی با خامه/شیرینی

طرزتهیه کیک بستنی با خامه/شیرینی

  مواد لازم  : گردو : یک فنجان آرد گندم : پنج قاشق غذاخوری وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری خامه سفت و بدون شیر: صد گرم بستنی میوه ای : سه لیوان تخم مرغ  : چهار عدد شکلات تخته ای : ۵۰ گرم پودر شکر: شش قاشق غذاخوری طرزتهیه کیک بستنی با خامه برای

Ice cream cake with cream

 

مواد لازم  :

گردو : یک فنجان

آرد گندم : پنج قاشق غذاخوری

وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

خامه سفت و بدون شیر: صد گرم

بستنی میوه ای : سه لیوان

تخم مرغ  : چهار عدد

شکلات تخته ای : ۵۰ گرم

پودر شکر: شش قاشق غذاخوری

طرزتهیه کیک بستنی با خامه

برای تهیه کیک بستنی با خامه ابتدا نان رولت آن را تهیه می کنیم .

زرده ها ی تخم مرغ را از سفیده  جدا کرده و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل وسه  قاشق غذاخوری پودر شکر  به زرده تخم مرغ می افزاییم.

این موادرا با هم مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر می زنیم  تا سفید و کش دار شود.

حالا نوبت سفیده هاست و باید سفیده تخم مرغ را با همزن برقی آنقدر بزنیم  تا به کف سفید تبدیل شود و فرم بگیرد.

یک قاشق غذاخوری از پودر شکر را آرام آرام به اضافه می کنیم و کمی دیگر هم می زنیم .

زرده و سفیده تخم مرغ را که جدا جدا زده بودیم با هم مخلوط می کنیم .

آرد را از الک رد می کنیم به مواد می افزاییم سپس دو قاشق آب افزوده و هم می زنیم تا مایه رولت آماده شود.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد از نیم ساعت قبل روشن می کنیم تا گرم شود.

READ
طرز تهیه دسر عربی /دسرمخصوص ماه رمضان

قالبی با ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانت انتخاب می کنیم یک کاغذ روغنی ته قالب می اندازیم و روی آن را کمی چرب می کنیم .

سینی را در طبقه بالای فر برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می گذاریم تا زمانی که روی رولت چسبناک نباشد و کمی طلایی رنگ شود.

سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود و نان رولت را از کاغذ جدا می‌کنیم.

یک قالب مستطیل شکل به طول ۲۶ سانت تهیه می کنیم و به اندازه کف، سر و دیواره های قالب از روی نان رولت برش می‌زنیم

و کف و دیواره های قالب را با نان رولت  کاملا می‌پوشانیم.

سپس با سه رنگ بستنی میوه ای داخل قالب را پر می‌کنیم.بهتر است هر لایه بستنی را که ریختیم، آن را صاف کرده و برای دو ساعت آن را در فریزر میگذاریم.

سپس لایه بستنی بعدی را افزوده و دوباره داخل فریزر قرار می دهیم.

آخرین تکه نان رولت برش خورده را روی لایه آخر بستنی قرار می‌دهیم

و حدود ده ساعت آن را در فریزر با دمای حداقل منفی ۱۸ درجه قرار می‌دهیم تا بستنی کاملاً سفت شود.

صد گرم خامه پاستوریزه سفت داشتیم که آن  رابرای دو ساعت در فریزر می‌گذاریم.

سپس آن را از فریزر درآورده و با یک قاشق غذاخوری پودر شکر و یک هشتم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم و کاملا هم می زنیم .

READ
آموزش خمیر فوندانت/ شیرینی مخصوص عید

مواد خامه  را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

کیک بستنی را از فریزر درآورده، روی آن را خامه می‌مالیم و کناره های آن را با خامه پاش شکوفه درست می‌کنیم.

روی کیک بستنی شکلات تخته ای رنده می‌کنیم و کناره های ظرف را تمییز کرده، یک فنجان گردوی خرد شده روی آن می‌ریزیم.

سپس کیک بستنی را دو ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.

کیک بستنی آماده پذیرایی می‌باشد.

با این مواد یک دیس متوسط (به طول ۲۶ سانت) از ”‌کیک بستنی با خامه“ خواهید داشت.

شیرین کام باشید..

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *