کد خبر : 5086
تاریخ انتشار : جمعه 25 بهمن 1392 - 16:45

طرز تهیه خاگینه گل سرخ/آشپزی

طرز تهیه خاگینه گل سرخ/آشپزی

طرز تهیه خاگینه گل سرخ

تخم مرغ چهار تا

آرد به میزان لازم(حدودا دو پیمانه)

بکینگ پودر 1 ق غ

وانیل 1 ق چ

پودر گل سرخ چند قاشق

شکر 2 لیوان

آب 1 لیوان

زعفران به مقدار لازم

آبلیمو یا جوهر لیمو کمی

اول تخمرغا و وانیل رو اضافه میکنیم (من یادم رفت از اول بکینگ پودر رو هم اضافه کردم و هیـــــــچ مشکلی پیش نیومد)

خوب هم می زنیم تا یکدست بشه بعد آرد رو روش الک میکنیم

خوب هم میزنیم تا این حد باید باشه (شل تر از مایع کیک )

بعد پودر گل سرخ رو اضافه میکنیم و هم می زنیم

تا بشه این

بعد در ماهی تابه روغن رو داغ می کنیم و مواد رو میریزیم تو ماهی تابه …من از ماهی تابه دو رو استفاده کردم که در پوش دیگه ای لازم نباشه و خوب پف کنه ولی اگه نداشتید میتونید روش دم کنی بذارید و با حرارت خیلی کم بپزید

تا خاگینه مون می پزه ما شهدش رو آماده میکنیم

شکر و آب و زعفران رو با هم مخلوط میکنیم و خووووب هم میزنیم تا شکر حل بشه بعد رو حرارت میذاریم تا یکم بجوشه و شکر کاملا حل بشه و زعفران رنگ پس بده

یک طرفش که سرخ شد بر می گردونیم طرف دیگه خاگینه هم سرخ بشه (اگه از اطراف ماهی تابه روغن کف کنه نشان دهنده اینه که اون طرف خاگینه یا کوکو سرخ شده)

READ
طرز تهیه نان پرتقالی/آشپزی

بعد برش میدیم شهد آماده رو میریزیم روش

بعد در ماهی تابه رو می ذاریم و حرارت رو کم میکنیم تا شهد جذب خاگینه ها بشه … خاگینه های من اینقد خوب پف کرده بودند که من مجبور شدم وسط کار خاگینه ها رو برگردونم تا طرف دیگشون هم شهد جذب کنند

طعم خیلی خوبی داره

منبع:عرشیای مشرقی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *