طرز تهیه سوپ جو با سس شیر/آشپزی

 

سوپ سفید

 

سوپ جو با سس شیر

 

هویج 1 عدد  .  جو پرک 1 لیوان  .  پیاز 1 عدد  .  مرغ 1 سینه

نمک و فلفل مقدار لازم  .  آرد 2 قاشق غذاخوری  .  کره 2 قاشق غذاخوری  .  شیر 1 لیوان

 

طرز تهیه : جو را بهمراه 4 لیوان اب درون قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، پیازها را خرد کنید و به مواد اضافه نمائید ، سوپ که به جوش آمد هویج های رنده شده را اضافه کرده و حرارت را کم کنید.

 

مرغ را جداگانه با نمک و فلفل بپزید ، مرغ های پخته شده را ریش ریش کنید و به جوهای در حال پخت اضافه نمائید ، سوپ را مرتب چک کنید و بهم بزنید تا ته نگیرد.

 

برای تهیه سس ابتدا کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره اب شود ، پس از اب شدن کره کم کم ارد را اضافه نمائید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی ارد گرفته شود سپس شیر را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.

 

پس از اماده شدن سس ان را به سوپ اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید حدود 2 ساعت سوپ جا بیفتد سپس با خامه یا دارچین تزئین و سرو نمائید.

منبع:ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش سوپ ورمیشل/آشپزی
Next post طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی/ آشپزی