آموزش سوپ ورمیشل/آشپزی

آموزش سوپ ورمیشل
سوپ ورمیشل
آب 10 لیوان . عصاره مرغ 3 بسته . هویج 4 عدد . سیب زمینی 2 عدد . ذرت 1 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری . ورمیشل مقدار لازم . جعفری.نمک.فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : درون قابلمه 10 لیوان آب بریزید و عصاره های مرغ را اضافه کنید سپس بگذارید اب جوش بیاید ( در صورت تمایل میتوانید بجای اب و عصاره مرغ از 10 لیوان اب مرغ استفاده کنید ).
هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به اب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از اینکه سیب زمینی و هویج نرم شدند ذرت پخته ، ورمیشل ، رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه نمائید و بگذارید سوپ شما بپزد.
پس از اینکه سوپ جا افتاد میتوانید جعفری های خرد شده را اضافه کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند سپس سوپ را در ظرف بکشید و بهمراه ابلیمو سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به سوپ اضافه کنید ، همچنین میتوانید ذرت را از دستور بالا حذف کنید و قارچ را جایگزین ذرت نمائید.
بهتر است رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید و سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ خوشمزه تری داشته باشید.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع سوپ ، آموزش سوپ ورمیشل ، اموزش آشپزی ، ایرانی ، پخت سوپ ورمیشل ، دستور پخت سوپ ورمیشل ، دستور تهیه سوپ ورمیشل ، روش پخت سوپ ورمیشل ، روش تهیه سوپ ورمیشل ، سوپ ، سوپ گوجه فرنگی ، سوپ ورمیشل ، غذا ، گل بانو ، مواد اولیه سوپ ورمیشل ، نحوه پخت سوپ ورمیشل ، نحوه تهیه سوپ ورمیشل ، هنر های خانه ، ورمیشل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0