کد خبر : 4955
تاریخ انتشار : شنبه 19 بهمن 1392 - 23:06

آموزش سوپ ورمیشل/آشپزی

آموزش  سوپ ورمیشل/آشپزی

آموزش سوپ ورمیشل

سوپ

 

سوپ ورمیشل

 

آب 10 لیوان  .  عصاره مرغ 3 بسته  .  هویج 4 عدد  .  سیب زمینی 2 عدد  .  ذرت 1 لیوان

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری  .  ورمیشل مقدار لازم  .  جعفری.نمک.فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : درون قابلمه 10 لیوان آب بریزید و عصاره های مرغ را اضافه کنید سپس بگذارید اب جوش بیاید ( در صورت تمایل میتوانید بجای اب و عصاره مرغ از 10 لیوان اب مرغ استفاده کنید ).

 

هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به اب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از اینکه سیب زمینی و هویج نرم شدند ذرت پخته ، ورمیشل ، رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه نمائید و بگذارید سوپ شما بپزد.

 

پس از اینکه سوپ جا افتاد میتوانید جعفری های خرد شده را اضافه کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند سپس سوپ را در ظرف بکشید و بهمراه ابلیمو سرو کنید.

 

نکته ها : در صورت تمایل مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به سوپ اضافه کنید ، همچنین میتوانید ذرت را از دستور بالا حذف کنید و قارچ را جایگزین ذرت نمائید.

 

بهتر است رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید و سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ خوشمزه تری داشته باشید.

READ
آموزش دوخت والان پروانه ای/دوخت پرده

منبع:ایران کوک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *