کد خبر : 4472
تاریخ انتشار : سهشنبه 1 بهمن 1392 - 18:44
آموزش پخت کیک گوشت و مرغ/ آشپزی

آموزش پخت کیک گوشت و مرغ
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
2 | مرغ چرخ کرده | 250 گرم |
3 | شیر | نصف پیمانه |
4 | تخم مرغ | ١ عدد |
5 | پیاز | ١ عدد بزرگ |
6 | آبلیمو | ٢ قاشق |
7 | آرد سوخاری | ١ پیمانه |
8 | فلفل، نمک، ادویه | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده را به همراه پیاز، نمک، فلفل، ادویه و آرد سوخاری خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و به آن تخم مرغ، آبلیمو و شیر اضافه می کنیم. بعد آنها را در قالب مخصوص فر که کمی چرب شده می ریزیم و فشار می دهیم و آنرا به مدت یک ساعت داخل فر با حرارت ملایم قرار می دهیم. قالب را در دیسی برگردانده و سرو می کنیم.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آشنایی با روش پخت کیک گوشت و مرغ ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع کیک ، آموزش پخت کیک گوشت و مرغ ، آموزش کیک گوشت و مرغ ، اشپزی ، ایرانی ، دستور پخت کیک گوشت و مرغ ، دستور تهیه کیک گوشت و مرغ ، روش تهیه کیک گوشت و مرغ ، سایت پنجاه چهل ، طرز پخت کیک گوشت و مرغ ، طرزتهیه کیک گوشت و مرغ ، غذا ، کیک ، کیک گوشت و مرغ ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه کیک گوشت و مرغ ، نحوه پخت کیک گوشت و مرغ ، نحوه تهیه کیک گوشت و مرغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0