آموزش پخت کیک گوشت و مرغ/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت چرخ کرده 250 ‏گرم
2 مرغ چرخ کرده 250 ‏گرم
3 شیر نصف پیمانه
4 تخم مرغ ١ ‏عدد
5 پیاز ١ ‏عدد بزرگ
6 آبلیمو ٢ ‏قاشق
7 آرد سوخاری ١ ‏پیمانه
8 فلفل، نمک، ادویه به مقدار لازم

‏طرز تهیه

  1. ‏گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده را به همراه پیاز، نمک، فلفل، ادویه و آرد ‏سوخاری خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و به آن تخم مرغ، آبلیمو و شیر اضافه می کنیم. بعد آنها را در قالب مخصوص فر که کمی چرب شده می ریزیم و فشار می دهیم و آنرا به مدت یک ساعت داخل فر با حرارت ملایم قرار می دهیم. قالب را ‏در دیسی برگردانده و سرو می کنیم.
  2. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش ‏تاس کباب مرغ/آشپزی
Next post نحوه پخت دلمه مرغ/آشپزی