مواد لازم | مقدار | |
1 | سینه مرغ | ١ عدد |
2 | ماکارونی | ۵٠٠ گرم |
3 | فلفل دلمه ای | ١ عدد |
4 | رب گوجه | ۴ قاشق غذاخوری |
5 | پیاز | ٢ عدد |
6 | روغن | به مقدار لازم |
7 | سیب زمینی | ٢ عدد متوسط |
8 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
9 | زردچوبه و دارچین | هر کدام نصف قاشق غذاخوری |
روش پخت
- سینه مرغ را به قطعات بسیار کوچکی برش می دهیم. پیازها را نیز خلالی کرده و در روغن تفت می دهیم سپس سینه مرغ را داخل آن ریخته، شعله را کم کرده و درب ظرف را می بندیم تا سینه ها کمی نرم شود. می توان یک فنجان آب هم اضافه کرد. وقتی سینه ها کاملا پخته و سرخ شد فلفل دلمه ای خرد شده و رب را اضافه می کنیم و غذا را خوب به هم می زنیم تا رب سرخ شود. نمک و فلفل و دارچین را اضافه کرده و گاز را خاموش می کنیم.
- در قابلمه ای مناسب آب را جوش آورده و نمک و زردچوبه و سرکه را داخل آب می ریزیم و سپس ماکارونی را اضافه می کنیم. وقتی ماکارونی بین دست شما له شد ولی در بین آن یک رشته نازک استخوانی وجود داشت آماده آبکش شدن است و پس از اینکه آبکشی کردیم، آب سرد روی آن می ریزیم. کف قابلمه را چرب کرده و سیب زمینی حلقه حلقه شده را می چینیم سپس یکی در میان مخلوط مرغ و ماکارونی را ریخته و مانند برنج دم می نماییم.
- منبع:پنجاه چهل