طرز تهیه ماکارونی با مرغ/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 سینه مرغ ١ ‏عدد
2 ماکارونی ۵٠٠ ‏گرم
3 ‏فلفل دلمه ای ١ ‏عدد
4 رب گوجه ۴ ‏قاشق غذاخوری
5 ‏پیاز ٢ ‏عدد
6 روغن به مقدار لازم
7 ‏سیب زمینی ٢ ‏عدد متوسط
8 نمک و فلفل به مقدار لازم
9 زردچوبه و دارچین ‏هر کدام نصف قاشق غذاخوری

 

 

 

‏روش پخت

  1. ‏سینه مرغ را به قطعات بسیار کوچکی برش می دهیم. پیازها را نیز خلالی کرده و در روغن تفت می دهیم سپس سینه مرغ را داخل آن ریخته، شعله را کم کرده و درب ظرف را می بندیم تا سینه ها کمی نرم شود. می توان یک فنجان آب هم اضافه کرد. وقتی سینه ها کاملا پخته و سرخ شد فلفل دلمه ای خرد شده و رب را اضافه می کنیم و غذا را خوب به هم می زنیم تا رب سرخ شود. نمک و فلفل و دارچین را ‏اضافه کرده و گاز را خاموش می کنیم.
  2. ‏در قابلمه ای مناسب آب را جوش آورده و نمک و زردچوبه و سرکه را داخل آب می ریزیم و سپس ماکارونی را اضافه می کنیم. وقتی ماکارونی بین دست شما له شد ولی در بین آن یک رشته نازک استخوانی وجود داشت آماده آبکش شدن است و پس از اینکه آبکشی کردیم، آب سرد روی آن می ریزیم. کف قابلمه را چرب کرده و سیب زمینی حلقه حلقه شده را می چینیم سپس یکی در میان مخلوط مرغ و ماکارونی را ریخته و مانند برنج دم می نماییم.
  3. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه لازانیا با مرغ/آشپزی
Next post طرز تهیه کوفته مرغ/ آشپزی