کد خبر : 8864
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 14 مرداد 1393 - 17:55

طرز تهیه چیپس بادمجان با ماست نعناعی/آشپزی

طرز تهیه چیپس بادمجان با ماست نعناعی/آشپزی

چیپس بادمجان با ماست نعناعی   طعم فوق العاده‮ چیپس بادمجان همراه با ماست نعناعی، یک عصرانه به‌یاد ماندنی برای شما می‌سازد. مناسب برای :6 نفر زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت این بار اسنک عصرانه‌تان را عوض کنید و بادمجان سوخاری را همراه با سس ماست و نعناع نوش جان کنید. این

کباب بادنجان

چیپس بادمجان با ماست نعناعی

 

طعم فوق العاده‮ چیپس بادمجان همراه با ماست نعناعی، یک عصرانه به‌یاد ماندنی برای شما می‌سازد.

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

این بار اسنک عصرانه‌تان را عوض کنید و بادمجان سوخاری را همراه با سس ماست و نعناع نوش جان کنید. این اسنک را بعنوان پیش‌غذا هم می‌توانید برای 10 نفر سرو کنید، ولی بعنوان میان وعده برای 6 نفر.

زمان آماده سازی این اسنک خوشمزه حدودا 50 دقیقه است.

مواد لازم: 

بادنجان 600 گرم
ماست خامه‌ای 260 گرم
خرده نان 180 گرم
آرد ساده 150 گرم
شیر ⅓ پیمانه
نعناع خردشده تازه ½ پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
نمک 2 قاشق مرباخوری
آب لیموترش تازه 1 قاشق غذاخوری
سیر 1 حبه
روغن مایع گیاهی به مقدار لازم برای سرخ کردن

طرز تهیه:

  1. بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید. اگر دوست دارید شکل چیپس بادمجانتان متنوع شود، پوست آنها را به صورت یک در میان بکنید تا رنگ سیاه پوست تنوع رنگ زیبایی به اسنکتان بدهد.
  2. بادمجانها را به صورت حلقه‮هایی به قطر 5 میلی‮متر (نیم سانتیمتر) برش بزنید.
  3. حلقه‌های بادنجان را در کاسه‮ای بزرگ ریخته و روی آنها نمک بپاشید. برای 03 دقیقه بگذارید در همان حال بمانند تا تلخی بادمجانها گرفته شود.
  4. بادمجانها را شسته و با حوله یا دستمال آشپزخانه خشک کنید.
  5. در همین زمان ماست، نعناع، سیر رنده‌شده و آب لیمو را در کاسه‮ای کوچک مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید. بدین ترتیب سس ماست و نعناع چیپس شما آماده است.
  6. آرد را در کاسه کم عمقی بریزید و به آن نمک و فلفل بزنید. تخم مرغ و شیر را در کاسه کم عمق دیگری هم بزنید.خرده نان‮ها را در کاسه کم عمق دیگری بریزید.
  7. حلقه‌های بادنجان‮ را تک تک در مخلوط آرد فرو کرده و آنها را بتکانید تا آرد اضافی گرفته شود.
  8. سپس در مخلوط تخم مرغ و در نهایت در خرده نان‮ها بغلتانید تا کاملا پوشیده شوند.
  9. مقداری روغن را در تابه بزرگی بریزید تا ارتفاع 1 سانتی‮متر بالا بیاید. روی شعله متوسط رو به پایین حرارت دهید و حلقه‌های بادنجان کاور شده را در تابه انداخته و هر طرف آنها را برای 1 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
  10. آنها را در سینی فر که روی آن حوله کاغذی قرار داده‮اید، بگذارید. این کار را برای باقی بادنجان‮ها نیز تکرار کنید؛ و بین هر دسته روغن را دوباره گرم کنید.
  11. چیپس بادمجان را با ماست نعناعی سرو کنید.
READ
آموزش روتختی زیبا/ قلاب بافی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *