کد خبر : 8975
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 16 مرداد 1393 - 21:04

طرز تهیه کیش پنیری بدون کراست /آشپزی

طرز تهیه کیش پنیری بدون کراست /آشپزی

صبحانه مقوی و کاملی که مواد اولیه اصلی آن را چند نوع پنیر، تخم مرغ و آرد تشکیل می دهد. زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت این صبحانه، کیش پنیری است که بدون خمیر تهیه می‌شود. این غذا را می‌توانید با ژامبون، گوجه، پیازچه یا قارچ تزیین کنید. اگر به پنیر کاتیج دسترسی

کیش پنیری بدون کراست

صبحانه مقوی و کاملی که مواد اولیه اصلی آن را چند نوع پنیر، تخم مرغ و آرد تشکیل می دهد. زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

این صبحانه، کیش پنیری است که بدون خمیر تهیه می‌شود. این غذا را می‌توانید با ژامبون، گوجه، پیازچه یا قارچ تزیین کنید. اگر به پنیر کاتیج دسترسی ندارید می توانید از پنیر لیقوان استفاده کنید.

مواد لازم:

پنیر سوئیسی

180 گرم

پنیر خامه ای

120 گرم

پنیر کاتیج

1 پیمانه

شیر

¾ پیمانه

کره

¼ پیمانه

آرد

¼ پیمانه

پیازچه

¼ پیمانه

گوجه گیلاسی

6 عدد

تخم مرغ

5 عدد

ژامبون گوشت

3 ورقه

پودر پنیر پارمزان

3 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر

½ قاشق چای‌خوری

نمک

½ قاشق چای‌خوری

سس خردل دیجون

½ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  1. کره را در ظرفی روی حرارت متوسط ذوب کنید. آرد را در کره ذوب شده بریزید و مرتب آن‌ها را هم بزنید تا کامل با هم مخلوط شوند. زمانی که مخلوط شروع به حباب زدن کرد، شیر را اضافه کنید. این مخلوط را هر چند وقت یک‌بار هم بزنید و زمانی که غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید؛ اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه خنک شود.
  2. فر را با دمای 176درجه سانتی‌گراد گرم کنید. پنیر کاتیج، بیکینگ پودر، نمک و سس خردل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگری بزنید؛ سپس پنیر خامه‌ای، مخلوط پنیر کاتیج، سس شیر و کره، پنیر سوئیسی و پنیر پارمزان را به‌آرامی به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و به‌خوبی با آن‌ها مخلوط کنید.
  4. گوجه‌های گیلاسی را از وسط نصف و ژامبون‌ها را خرد کنید.
  5. کف یک ظرف پای را چرب کنید و مخلوط آماده شده را در آن بریزید. روی مواد، از پیازچه‌های خرد شده و ژامبون خرد شده بریزید. نیمه‌های گوجه گیلاسی‌ها را به طوری که سمت بریده شده آن‌ها رو به بالا باشد، روی همه مواد قرار دهید.
  6. ظرف را در فر قرار دهید و غذا را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که پف کند و طلایی شود بپزید. در این هنگام اگر چاقو را در میان آن بزنید، بدون اینکه مواد به آن بچسبد، بیرون می‌آید. غذا را به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید و بعد آن را سرو کنید.
READ
معالجه عفونت گوش/گیاهان دارویی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *