کد خبر : 4421
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 21:09

طرز تهیه مرغ ترش /آشپزی

طرز تهیه مرغ ترش  /آشپزی

طرز تهیه مرغ ترش

طرز تهیه مرغ ترش /آشپزی

مواد لازم مقدار
1 سبزی محلی (جعفری، گشنیز، خالواش) به مقدار لازم
2 مرغ یک عدد
3 تخم‌مرغ سه عدد
4 روغن و آب‌ غوره به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه:

  1. ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم. آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم. به آن کمی روغن و آ‌بغوره اضافه می‌‌کنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌‌کنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمی‌داریم و سرو می‌‌کنیم.

 

 

 نکاتی در رابطه با سیب‌زمینی

  1. اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیب‌زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می‌کند، تا جایی که با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد.
  2. برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب‌زمینی که با پوست داخل اش و یا در درون فر می‌پزید، با چنگال از چند نقطه، سیب‌زمینی را سوراخ کنید.
  3. برای سرخ کردن سیب‌زمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب‌زمینی‌ها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرد.‌
  4. منبع:پنجاه چهل

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *