کد خبر : 4421
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 21:09
طرز تهیه مرغ ترش /آشپزی

طرز تهیه مرغ ترش
مواد لازم | مقدار | |
1 | سبزی محلی (جعفری، گشنیز، خالواش) | به مقدار لازم |
2 | مرغ | یک عدد |
3 | تخممرغ | سه عدد |
4 | روغن و آب غوره | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
- ابتدا مرغ را میپزیم و سپس کمی تفت میدهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ میکنیم. آنگاه مرغ و سبزی را در کمی آب میریزیم و روی اجاق میگذاریم. به آن کمی روغن و آبغوره اضافه میکنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخممرغها را به آن اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمیداریم و سرو میکنیم.
نکاتی در رابطه با سیبزمینی
- اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیبزمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا میکند، تا جایی که با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد.
- برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیبزمینی که با پوست داخل اش و یا در درون فر میپزید، با چنگال از چند نقطه، سیبزمینی را سوراخ کنید.
- برای سرخ کردن سیبزمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیبزمینیها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرد.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع غذا بامرغ ، آموزش پخت مرغ ترش ، آموزش درست کردن مرغ ترش ، اشپزی ، ایرانی ، تهیه مرغ ترش ، دستور پخت مرغ ترش ، دستور تهیه مرغ ترش ، روش تهیه مرغ ترش ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه مرغ ترش ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مرغ ، مرغ ترش ، مواداولیه مرغ ترش ، نحوه پخت مرغ ترش ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0