طرز تهیه مرغ ترش /آشپزی

مواد لازم مقدار
1 سبزی محلی (جعفری، گشنیز، خالواش) به مقدار لازم
2 مرغ یک عدد
3 تخم‌مرغ سه عدد
4 روغن و آب‌ غوره به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه:

  1. ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم. آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم. به آن کمی روغن و آ‌بغوره اضافه می‌‌کنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌‌کنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمی‌داریم و سرو می‌‌کنیم.

 

 

 نکاتی در رابطه با سیب‌زمینی

  1. اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیب‌زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می‌کند، تا جایی که با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد.
  2. برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب‌زمینی که با پوست داخل اش و یا در درون فر می‌پزید، با چنگال از چند نقطه، سیب‌زمینی را سوراخ کنید.
  3. برای سرخ کردن سیب‌زمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب‌زمینی‌ها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرد.‌
  4. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه سینه مرغ با فلفل دلمه ای / آشپزی
Next post طرز تهیه مرغ با جعفری/ آشپزی