مواد لازم | مقدار | |
1 | سبزی محلی (جعفری، گشنیز، خالواش) | به مقدار لازم |
2 | مرغ | یک عدد |
3 | تخممرغ | سه عدد |
4 | روغن و آب غوره | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
- ابتدا مرغ را میپزیم و سپس کمی تفت میدهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ میکنیم. آنگاه مرغ و سبزی را در کمی آب میریزیم و روی اجاق میگذاریم. به آن کمی روغن و آبغوره اضافه میکنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخممرغها را به آن اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمیداریم و سرو میکنیم.
نکاتی در رابطه با سیبزمینی
- اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیبزمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا میکند، تا جایی که با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد.
- برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیبزمینی که با پوست داخل اش و یا در درون فر میپزید، با چنگال از چند نقطه، سیبزمینی را سوراخ کنید.
- برای سرخ کردن سیبزمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیبزمینیها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرد.
- منبع:پنجاه چهل