کد خبر : 7137
تاریخ انتشار : شنبه 20 اردیبهشت 1393 - 23:20

طرز پخت بیشمه/شیرینی

طرز پخت بیشمه/شیرینی

«بیشمه» یا «پیشمه» نانی محلی است که هموطنان ترکمن با آن آشنایی بیشتری دارند. در واقع از نظر لغوی به هر آنچه پختنی باشد در اصطلاح ترکمن‌ها «بیشمه» گفته می‌شود، اما نان بیشمه نانی روغنی که تا حد زیادی شبیه بامیه است. طرز تهیه و پخت آن را در ادامه همین نوشتار فرا بگیرید. «بیشمه»

«بیشمه» یا «پیشمه» نانی محلی است که هموطنان ترکمن با آن آشنایی بیشتری دارند. در واقع از نظر لغوی به هر آنچه پختنی باشد در اصطلاح ترکمن‌ها «بیشمه» گفته می‌شود، اما نان بیشمه نانی روغنی که تا حد زیادی شبیه بامیه است. طرز تهیه و پخت آن را در ادامه همین نوشتار فرا بگیرید.

نان بیشمه

«بیشمه» یا «پیشمه» نانی محلی است که هموطنان ترکمن با آن آشنایی بیشتری دارند. در واقع از نظر لغوی به هر آنچه پختنی باشد در اصطلاح ترکمن‌ها «بیشمه» گفته می‌شود، اما نان بیشمه نانی روغنی که تا حد زیادی شبیه بامیه است. طرز تهیه و پخت آن را در ادامه همین نوشتار فرا بگیرید.

 نان بیشمه

مواد لازم:

۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق روغن جامد
۲ لیوان شکر
۲ لیوان شیر
۳ قاشق چای خوری بکینگ پودر
آرد به اندازه کافی
نصف قاشق غذاخوری گلاب در صورت تمایل
نصف قاشق چایخوری وانیل در صورت تمایل

 نان بیشمه

نان بیشمه

نان بیشمه

طرز تهیه:

۱-تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته، هم می‌زنیم.
۲-شکر و شیر را به آن می‌افزاییم و خوب مخلوط می‌کنیم.
۳-پس از اختلاط مواد، روغن و بکینگ پودر را افزوده، حین هم زدن، آرد را نیز که قبلا الک کرده‌ایم، کم کم (و نه یکباره) اضافه می‌کنیم (در صورت اضافه کردن آرد به طور یکجا، آرد و مواد شکل گلوله گلوله به خود می‌گیرد).
۴-پس از مراحل یادشده همه مواد را آنقدر چنگ می‌زنیم تا خمیری نرم به دست آید و دیگر به دست نچسبد.
۵-روی خمیر را پوشانده، حدود ۱ تا یک و نیم ساعت کنار می‌گذاریم تا به قول معروف ور آید.
۶-پس از زمان مذکور تکه‌های کوچکی از خمیر را برداشته، به شکل نزدیک به مربع درون روغنی که قبلا بخوبی داغ شده می‌اندازیم و با کم کردن شعله اجازه می‌دهیم خمیر در حرارت ملایم پخته شود و به رنگ طلایی در آید (بهتر است روغن در ظرفی گود ریخته شده باشد تا تکه‌های خمیر در روغن شناور باشند).
۷-با تمام شدن قطعات کوچک خمیر و پخت آن‌ها در دفعات پیشت سر هم، بیشمه شما آماده سرو شده است..

READ
سرمه بهتر است یا خط چشم

نان بیشمه

نان بیشمه

اگر تمایلی به برش مربعی یا به صورت لوزی خمیرها نداشتید، در حالت گلوله‌ای هم می‌توان این نان را تهیه کرد.

منبع:پرشین وی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *