آموزش متفاوت آش برنج / آشپزی

 

مواد لازم مقدار
1 ‏برنج ۴ پیمانه
2 سبزی آش ١ ‏کیلو
3 ‏عدس ٢ ‏پیمانه
4 پیاز ٢ ‏عدد
5 زردچوبه ١ ‏قاشق غذاخوری
6 گوشت چرخ شده ٧٠٠ ‏گرم
7 ‏نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

‏روش پخت

  1. ‏برنج و عدس را پخته و وقتی کمی پخته شد سبزی را اضافه می نمائیم. پیاز را  خلالی کرده و جداگانه سرخ می کنیم زردچوبه را نیز داخل روغن سرخ می نماییم.
  2. ‏گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده ورز می دهیم و سپس آن را داخل آش در حال جوش می ریزیم. بعد از گذشت ١ ‏ساعت آش را در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با نعنا داغ و سیر داغ تزئین می نماییم.
  3. منبع :پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه آش کدو (گیلانی)/ غذای محلی
Next post آموزش پخت ‏کباب ختن/آشپزی