مواد لازم | مقدار | |
1 | برنج | ۴ پیمانه |
2 | سبزی آش | ١ کیلو |
3 | عدس | ٢ پیمانه |
4 | پیاز | ٢ عدد |
5 | زردچوبه | ١ قاشق غذاخوری |
6 | گوشت چرخ شده | ٧٠٠ گرم |
7 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- برنج و عدس را پخته و وقتی کمی پخته شد سبزی را اضافه می نمائیم. پیاز را خلالی کرده و جداگانه سرخ می کنیم زردچوبه را نیز داخل روغن سرخ می نماییم.
- گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده ورز می دهیم و سپس آن را داخل آش در حال جوش می ریزیم. بعد از گذشت ١ ساعت آش را در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با نعنا داغ و سیر داغ تزئین می نماییم.
- منبع :پنجاه چهل