کد خبر : 4321
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 18:54
آموزش متفاوت آش برنج / آشپزی
آموزش متفاوت آش برنج
مواد لازم | مقدار | |
1 | برنج | ۴ پیمانه |
2 | سبزی آش | ١ کیلو |
3 | عدس | ٢ پیمانه |
4 | پیاز | ٢ عدد |
5 | زردچوبه | ١ قاشق غذاخوری |
6 | گوشت چرخ شده | ٧٠٠ گرم |
7 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- برنج و عدس را پخته و وقتی کمی پخته شد سبزی را اضافه می نمائیم. پیاز را خلالی کرده و جداگانه سرخ می کنیم زردچوبه را نیز داخل روغن سرخ می نماییم.
- گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده ورز می دهیم و سپس آن را داخل آش در حال جوش می ریزیم. بعد از گذشت ١ ساعت آش را در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با نعنا داغ و سیر داغ تزئین می نماییم.
- منبع :پنجاه چهل
برچسب ها :آش ، آش برنج ، آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع آش ، آموزش پخت آش برنج ، آموزش پخت انواع آش ، آموزش متفاوت پخت آش برنج ، اشپزی ، ایرانی ، برنج ، پخت آش برنج ، دستور پخت آش برنج ، روش پخت آش برنج ، سایت پنجاه چهل ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه آش برنج ، نحوه پخت آش برنج ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0