طرز تهیه آش کدو (گیلانی)/ غذای محلی

طرز تهیه آش کدو (گیلانی)

مواد لازم مقدار
1 ‏برنج ١ ‏پیمانه
2 کره ٢ ‏قاشق غذاخوری
3 ‏کدو حلوایی ١ ‏کیلو
4 گردو ٢ ‏پیمانه
5 ‏نمک و فلفل به مقدار کافی

روش پخت

  1. ‏کدو را خوب شسته، پوست کنده و تخم های آن را خارج می نمائیم و آن را به همراه برنج در قابلمه مناسب ریخته و می پزیم در این مرحله کره را هم اضافه می کنیم. وقتی تمامی مواد پخت، گردو را آسیاب کرده و داخل آش می ریزیم.
  2. ‏سپس نمک و فلفل را ریخته و آش را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا جا ‏بیفتد. (این آش در شهرستانهای استان گیلان پخته می شود)
  3. منبع :پنچاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش آش انار/ آشپزی
Next post آموزش متفاوت آش برنج / آشپزی