طرز تهیه آش کدو (گیلانی)
مواد لازم | مقدار | |
1 | برنج | ١ پیمانه |
2 | کره | ٢ قاشق غذاخوری |
3 | کدو حلوایی | ١ کیلو |
4 | گردو | ٢ پیمانه |
5 | نمک و فلفل | به مقدار کافی |
روش پخت
- کدو را خوب شسته، پوست کنده و تخم های آن را خارج می نمائیم و آن را به همراه برنج در قابلمه مناسب ریخته و می پزیم در این مرحله کره را هم اضافه می کنیم. وقتی تمامی مواد پخت، گردو را آسیاب کرده و داخل آش می ریزیم.
- سپس نمک و فلفل را ریخته و آش را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا جا بیفتد. (این آش در شهرستانهای استان گیلان پخته می شود)
- منبع :پنچاه چهل