کد خبر : 4319
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 18:49
طرز تهیه آش کدو (گیلانی)/ غذای محلی

طرز تهیه آش کدو (گیلانی) مواد لازم مقدار 1 برنج ١ پیمانه 2 کره ٢ قاشق غذاخوری 3 کدو حلوایی ١ کیلو 4 گردو ٢ پیمانه 5 نمک و فلفل به مقدار کافی روش پخت کدو را خوب شسته، پوست کنده و تخم های آن را خارج می نمائیم و آن را به همراه
طرز تهیه آش کدو (گیلانی)
مواد لازم | مقدار | |
1 | برنج | ١ پیمانه |
2 | کره | ٢ قاشق غذاخوری |
3 | کدو حلوایی | ١ کیلو |
4 | گردو | ٢ پیمانه |
5 | نمک و فلفل | به مقدار کافی |
روش پخت
- کدو را خوب شسته، پوست کنده و تخم های آن را خارج می نمائیم و آن را به همراه برنج در قابلمه مناسب ریخته و می پزیم در این مرحله کره را هم اضافه می کنیم. وقتی تمامی مواد پخت، گردو را آسیاب کرده و داخل آش می ریزیم.
- سپس نمک و فلفل را ریخته و آش را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا جا بیفتد. (این آش در شهرستانهای استان گیلان پخته می شود)
- منبع :پنچاه چهل
برچسب ها :آش ، آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت آش کدو ، آموزش پخت انواع غذای محلی ، اشپزی ، ایرانی ، پخت آش ، روش پخت آش ، سایت پنجاه چهل ، طرز پخت آش کدو ، طرز پخت آش کدو گیلانی ، طرز تهیه آش کدو مخصوص گیلان ، غذا ، غذای محلی ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه آش کدو گیلانی ، نحوه پخت آش کدو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0