آموزش آش اماج/آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏نخود ٢٠٠ ‏گرم
2 لوبیا قرمز ٢٠٠ ‏گرم
3 ‏لوبیا چیتی ٢٠٠ ‏گرم
4 عدس ٢٠٠ ‏گرم
5 سبزی آش 1 کیلو
6 پیاز ٢ ‏عدد
7 ‏آرد ۴ ‏قاشق سوپخوری
8 کره ۵٠ ‏گرم
9 ‏نمک و فلفل به مقدار لازم 

 

 

 

 روش پخت

  1. حبوبات را از قبل خیس کرده و می پزیم. سبزی را به حبوبات افزوده و با شعله ‏ملایم روی حرارت قرار می دهیم وقتی این مواد خوب پخته شد آرد را به گلوله های کوچک تبدیل کرده و در روغن سرخ می کنیم و به آرامی داخل آش در حال ‏جوش می ریزیم. پیاز را نیز سرخ نموده و به آش می افزاییم. وقتی تمامی مواد آش پخته شد آش آماده سرو می باشد.

منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه آش سماق/ آشپزی
Next post پخت آش گوجه سبز /آشپزی