کد خبر : 4312
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 26 دی 1392 - 18:24

آموزش آش اماج/آشپزی

آموزش  آش اماج/آشپزی

مواد لازم مقدار 1 ‏نخود ٢٠٠ ‏گرم 2 لوبیا قرمز ٢٠٠ ‏گرم 3 ‏لوبیا چیتی ٢٠٠ ‏گرم 4 عدس ٢٠٠ ‏گرم 5 سبزی آش 1 کیلو 6 پیاز ٢ ‏عدد 7 ‏آرد ۴ ‏قاشق سوپخوری 8 کره ۵٠ ‏گرم 9 ‏نمک و فلفل به مقدار لازم         روش پخت حبوبات را از قبل

مواد لازم مقدار
1 ‏نخود ٢٠٠ ‏گرم
2 لوبیا قرمز ٢٠٠ ‏گرم
3 ‏لوبیا چیتی ٢٠٠ ‏گرم
4 عدس ٢٠٠ ‏گرم
5 سبزی آش 1 کیلو
6 پیاز ٢ ‏عدد
7 ‏آرد ۴ ‏قاشق سوپخوری
8 کره ۵٠ ‏گرم
9 ‏نمک و فلفل به مقدار لازم 

 

 

 

 روش پخت

  1. حبوبات را از قبل خیس کرده و می پزیم. سبزی را به حبوبات افزوده و با شعله ‏ملایم روی حرارت قرار می دهیم وقتی این مواد خوب پخته شد آرد را به گلوله های کوچک تبدیل کرده و در روغن سرخ می کنیم و به آرامی داخل آش در حال ‏جوش می ریزیم. پیاز را نیز سرخ نموده و به آش می افزاییم. وقتی تمامی مواد آش پخته شد آش آماده سرو می باشد.

منبع:پنجاه چهل

READ
طرز تهیه شیرینی بلوندی با شکلات های باقیمانده از عید
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *