مواد لازم | مقدار | |
1 | جو پوست کنده | یک پیمانه |
2 | آب | ٨ استکان |
3 | روغن زیتون | نصف پیمانه |
4 | خامه | ١٠٠ گرم |
5 | آبلیمو | ٣ قاشق غذاخوری |
6 | گشنیز | ٣ قاشق سوپخوری |
7 | آبغوره | 1 قاشق چایخوری |
8 | کلم برگ | ١ عدد |
9 | نمک | به مقدار لازم |
گل بانو:روش پخت
- جو را از شب قبل خیس کرده سپس با حرارت ملایم می پزیم. روغن زیتون را به همراه ادویه و کلم برگ ٩ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کلم ها خوب سرخ شود سپس آنرا به جوهای پخته شده اضافه می کنیم و می پزیم تا کاملا جا بیفتد. در آخر نمک، خامه و گشنیز خرد شده را به همراه آبلیمو به سوپ اضافه کرده و غذا را سرو می کنیم.
- منبع:پنجاه .چهل