کد خبر : 4295
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 0:28
طرز تهیه سوپ جو/ آشپزی

جو را از شب قبل خیس کرده سپس با حرارت ملایم می پزیم. روغن زیتون را به همراه ادویه و کلم برگ ٩ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم
مواد لازم | مقدار | |
1 | جو پوست کنده | یک پیمانه |
2 | آب | ٨ استکان |
3 | روغن زیتون | نصف پیمانه |
4 | خامه | ١٠٠ گرم |
5 | آبلیمو | ٣ قاشق غذاخوری |
6 | گشنیز | ٣ قاشق سوپخوری |
7 | آبغوره | 1 قاشق چایخوری |
8 | کلم برگ | ١ عدد |
9 | نمک | به مقدار لازم |
گل بانو:روش پخت
- جو را از شب قبل خیس کرده سپس با حرارت ملایم می پزیم. روغن زیتون را به همراه ادویه و کلم برگ ٩ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کلم ها خوب سرخ شود سپس آنرا به جوهای پخته شده اضافه می کنیم و می پزیم تا کاملا جا بیفتد. در آخر نمک، خامه و گشنیز خرد شده را به همراه آبلیمو به سوپ اضافه کرده و غذا را سرو می کنیم.
- منبع:پنجاه .چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع سوپ با حبو بات ، آموزش پخت سوپ برای بیماران ، آموزش پخت سوپ جو ، آموزش پخت غذا باجو ، اشپزی ، ایرانی ، پخت انواع سوپ ، پخت سوپ ، جو ، دستور پخت سوپ جو ، روش پخت سوپ جو ، سایت پنجاه چهل ، سوپ ، طرز تهیه سوپ باجو ، طرز تهیه سوپ جو ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای پخت سوپ جو ، نحوه پخت سوپ جو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0