طرز تهیه سوپ جو/ آشپزی

 

 

مواد لازم مقدار
1 جو پوست کنده یک پیمانه
2 آب ٨ ‏استکان
3 روغن زیتون نصف پیمانه
4 خامه ١٠٠ ‏گرم
5 آبلیمو ٣ ‏قاشق غذاخوری
6 گشنیز ٣ ‏قاشق سوپخوری
7 آبغوره 1 قاشق چایخوری
8 کلم برگ ١ ‏عدد
9 نمک به مقدار لازم

گل بانو:روش پخت

  1. ‏جو را از شب قبل خیس کرده سپس با حرارت ملایم می پزیم. روغن زیتون را به ‏همراه ادویه و کلم برگ ٩ ‏دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کلم ها خوب سرخ شود سپس آنرا به جوهای پخته شده اضافه می کنیم و  می پزیم تا کاملا جا بیفتد. در آخر نمک، خامه و گشنیز خرد شده را به همراه آبلیمو به سوپ اضافه کرده و غذا را سرو می کنیم.
  2.  منبع:پنجاه .چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه سوپ ایتالیایی/ آشپزی
Next post طرز تهیه آش شلغم / آشپزی